Designed by Freepik

U ponedjeljak  03.04.2017. u 20 h krećemo s još jednim terminom Kundalini joge u udruzi Balans u Rijeci. Joga će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom od 20 do 21 sat.

Kroz određeni slijed vježbi (kriya), tehnika disanja (pranayama), položaja tijela (asana), meditacije (dhyana) i relaksacije aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo dušu i ostvarujemo kontakt s njom. Smjer vitalnosti kreće se iz duše prema umu i tijelu, a da bi ga pokrenuli treba nam pojačani tok energije. Redovitim prakticiranjem kundalini joge postiže se duboko svjesno stanje tijela i uma te se dovodimo u stanje budnog mira i svjesnosti. Na taj način se rješavamo stresa i uznemirenosti i unosimo energiju i vibracije zdravlja u svoje tijelo i um.

Zbog toga se Kundalini joga naziva joga svjesnost. Postajemo potpuno opušteni, prepuštamo brige, smireno dišemo, umirujemo um i donosimo balans kako u sebe (mentalno, emocionalno i fizički), tako i u svijet oko nas. Postajemo sretni u svojoj duši i zračimo tu sreću prema van. Joga je svjetlost, ljubav, sreća, radost i ispunjenje, ono nešto što ti pomaže da postaneš bolja osoba, bolja prema sebi i drugima!

Za sve informacije, kao i za najavu dolaska nazovite na mob. 091/3734828.

Prvi sat je besplatan!

Prethodna objava“Opijeni ljubavlju”: Kada se izgubite u odnosu, to nije ljubav – to je laž!
Slijedeća objavaGlumiš sreću? Ne prepoznaješ se više? Vrijeme je da ostaviš ono što imaš i kreneš dalje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here