Artwork by Daniel B. Holeman

Najveće obilje koje možemo „imati“ jest stanje bivanja u kojem osjećamo unutarnju punoću i povezanost. 

To stanje zapravo nije vezano za vanjske stvari i za to hoćemo li imati ono što mislimo da nam treba kako bismo se osjećali ispunjeni. To je stanje gdje je unutarnji doživljaj stvarnosti takav, da vidimo/osjećamo obilje i onda naše biće počinje rezonirati s tom realnošću, realnošću obilja.

Ako smo radosni te  ljubav i život slobodno teku kroz nas tada je obilje samo po sebi prisutno. Manifestira se kao osjećaj punoće, inspiracije, titranja, kreativnosti, ljubavi. Jednostavno uživamo u trenutku života koji živimo.

Često obilje vežemo ili uz količinu novaca, posao koji imamo, titulu, odnose, određene projekte, putovanja i sl. Ali ništa od toga nema vrijednost, ako ne postoji unutarnja punoća.

Kako stvoriti obilje?

Na radionici ćemo otkrivati: što za nas osobno znači živjeti život u obilju, koliko obilja u našem životu već postoji a nismo ga svjesni ili ga uzimamo zdravo za gotovo, kako promjenom osjećaja u tijelu i vibracije zapravo kreiramo obilje.🙏

🌿🌿🌿

KADA: SUBOTA 03.10.2020.
GDJE: ILICA21/3, ZAGREB
VRIJEME: 18-21h
VODITELJICA: IVA SOLAREVIC JELIČIC
INFO I PRIJAVE: [email protected], 091520 6461

DETALJNIJE: https://solar-spirit.net/radionice/

Cijena za članove Solar Spirit mailing liste: 100kn za uplate prije dana radionice, 130kn za uplate na dan radionice (Na listu se možete upisati kad želite. Dovoljno je poslati mail na [email protected]).

Regularna cijena:  150kn za uplate prije dana radionice, 180kn za uplate na dan radionice.

Prijave obavezne!

Neka nas prati svjetlost, ljubav i mudrost!

Iva❤

Facebook event

Kreiranje obilja 1 Kreiranje obilja 2DSCF4304 DSCF4345