Foto: pixabay.com

Najjači utjecaj Punog Mjeseca osjetit će se do 03. 12. u 16:47., kada će dostići svoj vrhunac, odnosno biti sasvim pun. Pun Mjesec u Blizancima će biti na 11.50 stupnju Blizanaca u kvadratu s Neptunom u Ribama. To znači da trebamo obratiti veću pažnju na komunikaciju, promet, putovanja, kupovinu, razmišljanje.

Konfuzija, nejasnoća, zabuna, samoobmane, obmane, laži, prevare, rasijanost, zaboravljivost će biti više prisutni i nepovoljno djelovati na razgovore, dogovore, donošenje odluka, kao i mentalne aktivnosti.

Merkur je retrogradan, što smanjuje koncentraciju, vraća na nešto od ranije, ili na ponavljanje nečega, odnosno da nešto trebamo iz više puta uraditi. Tijekom 03.12. kod mnogih će biti pojačana napetost, nervoza, nemir i zbunjenost, a kod nekih i razdražljivost, koja ako se ne kontrolira, može dovesti do sukoba u mišljenju i konflikata, prijevara i slično. Obratite pažnju što govorite, nikako ne žurite s izjavama, jer vas riječi mogu udaljiti od nekog, ili donijeti osudu, jer je Merkur retrogradan u konjukciji sa Saturnom u Strijelcu.

Dobro bi bilo da izbjegavajte gužve, jer će nervoze i napetosti biti na mjestima gdje ima puno ljudi, gdje ima čekanja, u prometu, na autobusnim stanicama i taksi stanicama, u školoma, medijima, na televiziji, u novinarskim redakcijama. Posebno budite pažljivi na vlažnim putevima, ili na mjestima gdje ima magle (Neptun), ako ste u prometu, jer vlaga i magla mogu ovog puta jako nepovoljno djelovati na promet, dosti do zastoja, pometnje. Merkur je retrogradan u konjukciji sa Saturnom u Strijelcu i čekanja, sporija vožnja i zastoji će vam odužiti putovanja, a nije nemoguće da ima i više pijanih vozača.Sigurno će biti puno više nervoznih vozača, jer za vrijeme Punog Mjeseca u Blizancima ima jake nervoze, nemira, napetosti, te budite maksimalno koncentirani ako morate voziti, a ako ne morate, bolje je da se tog dana opuštate i ne idete nigdje. Tako ćete biti u prilici da izbjegnete nezgode, kojih u ovo doba godine, kada je utjecaj Punog Mjeseca u Blizancima, ima više nego uobičajeno, posebno sada kada je on u T kvadratu sa Neptunom. (Mjesec u Blizancima i Neptun u Ribama), a uz to i retrogradni Merkur.

Nervoze, napetosti i mogući konflikti su i u tržnim centrima, supermarketima, svuda gdje se nešto kupuje kada je Pun Mjesec u Blizancima. Bit će više i obmana, prevara i sl.

U komunikaciji, može doći lakše do nesporazuma ili osude, ali i svađe i nejasnoće u razumijevanju, pogrešnih procjena, nesporazuma. Obratite pažnju i na poruke koje pišete jer mogu stići nekoj drugoj osobi, ili mogu biti pogrešno protumačene. Riječi su te na koje trebate najviše obratiti pažnju kada je utjecaj Punog Mjeseca. Budite selektivni u izboru riječi kojima ćete nešto reći. Što ste više u stanju kontrolirati ono što govorite i pišete, to ćete se manje suočiti s nesporazumima i konfliktima, koji su intenzivniji, nego kada nije Pun Mjesec.Merkur koji utječe na Pun Mjesec u Blizancima je u Strijelcu u konjukciji sa Saturnom. Ovo utiče da ima više tuge, tužnih misli, kod nekih i depresivnosti, ili vraćanja na nešto iz prošlosti, vođenje sličnih razgovora, ponavljanja nekih priča iz prošlosti, ili povratak na nešto iz prošlosti. Mogući su i susreti s nekim s kojim se niste dugo vidjeli, što će povećati nemir i napetost. Vijesti vezane za nekog iz vaše prošlosti.

Ovaj Pun Mjesec će najviše osjetiti osobe koje imaju neke planete u Blizancima oko 11, 12 stupnja, rođene nekoliko dana prije 1. i 2. 6. ili poslije, kao i osobe koje su rođene oko 2., 3.12, oni koji ovih dana slave rođendan, a zatim u nešto manjoj mjeri i osobe u znaku Djevice, one koje su rođene oko 1.-7.09. ili one koje imaju neki planet oko 11. stupnja u Djevici i Ribama (početak druge dekade). Vi bi se trebali manje kretati i biti obazrivi u komunikaciji, razgovorima i dogovorima, kao i u donošenju odluke.

Promjenjivi znaci će biti najviše izloženi utjecaju Punog Mjeseca, a zatim i osobe s podznakom u Raku, kojima je Pun Mjesec u 12. kući, te bi bilo dobro da obrate pažnju na spavanje i zdravlje.

Osobe koje imaju podznak u Lavu su pod utjecajem Punog Mjeseca, koji je kod njih u 11. kući grupa i prijateljstva, ili 10., vezanoj za roditelje, karijeru, životne ciljeve. Moguća je neusklađenost u emotivnom životu, odnosima s prijateljima i s djecom, ili nepomirljivost obiteljskih i profesionalnih obaveza.

Kod Rakova to može biti vezano za unutrašnji nemir i napetost, nesanicu, unutrašnje sukobe, ili pak za život u inozemstvu, a kod Lavova za odnose s osobama u nekoj grupi ili za neki prijateljski odnos i sl. Na fizičkom planu osjetljivi su donji dišni putevi, bronhiji, pluća i ramena, u kojima ima više napetosti.

Ako imate podznak u Blizancima, možete imati pojačanu napetost u odnosima s drugima, braku, partnerstvu, gdje je dobro da budete pažljivi, kako ne bi došlo do nesporazuma, nejasnoća, ili loše komunikacije. Ne preporučujem vam putovanja 3.12.Vi koji imate podznak u Djevici, budite obazrivi u problemu s nekim autoritetom ili roditeljima, ili vezano za neku svoju profesionalnu težnju. Sve ide usporeno, posebno komunikacija u obitelji, domu, sa starim osobama. Moguća je i pojačana briga ili tuga, što pojačava napetost.

Osobe koje imaju podznak u Ribama, vi ćete biti konfuzni, osjetljivi, nemirni, ili napeti. Ako vam je Pun Mjesec u 3. kući ne idete na put, oprezni budite u prometu i u komunikaciji, jer će ići otežano ili usporeno. Odnosi s bratom ili sestrom, ljudima u vašoj neposrednoj okolini, ili susjedstvu također mogu donijeti napetost, nemir, nervozu koji vas iscrpljuju.

Ako ste rođeni krajem svibnja, oko 28.05 , ili početkom lipnja 1., 2., vi naročito obratite više pažnje na zdravlje. Vi bi se trebali odmarati, smanjiti ritam življenja, minimalno se kretati, jer ćete vi najviše osjetiti utjecaj Punog Mjeseca u Blizancima. Vitalnost i volja su vam u padu, te su mogući zdravstveni problemi, iscrpljenost, te jači nemir. Povedite računa o mogućim infekcijama, virusnim ili baterijskim, unosite više C vitamina, odmarajte, ne trošite energiju.

Kako bi smanjili utjecaj Punog Mjeseca, dobro bi bilo da radite na svom opuštanju, primjenite opuštajuće disanje, odnosno duboko i ravnomjerno disanje koje smiruje, ili radite meditacije koje opuštaju. Relaksacija uz neku opuštajuću muziku, kao i afirmacije, pozitivne misli, ili EFT za opuštanje su sada poželjni, posebno protiv stresa i napetosti, jer mogu umanjiti nepovoljno djelovanje Punog Mjeseca u Blizancima. Meditacije su uvijek najdjelotvornije.Izbjegavajte alkohol, opijate, jer oni mogu dovesti do bijega od stvarnosti, ali ovog puta, i donijeti lošu komunikaciju, nesporazume ili konflikte.

Pun Mjesec u Blizancima može utjecati na mentalno zdravlje, naročito na nervozu, nesanice, ali i na neke oblike neuroze. Dobro bi bilo da poduzmete nešto što to može umanjiti, ako ste podložni tome, a posebno ako imate Sunce, Mjesec, Merkur, ili neku značajnu točku oko 11. 12. stupnja u promjenljivim znakovima: Blizancima, Djevici, Strijelcu ili Ribama.

Jedan od načina da se smanji stres i ne unosi bespotrebna nervoza i panika je da smanjite komunikaciju i da manje slušate vijesti i informacije koje uznemiravaju, da se manje krećete, komunicirate i putujete. Sve što sam navela, ovog puta može dovesti i do zablude, nejasnoće, konfuzije, do razočarenja ili tuge. Moguće je gubljenje novčanika, ključeva, mobilnog uređaja, ili korištenje pogrešnih riječi. Raspoloženje može biti čudno, rasijano, zbrkano, nemirno…

Kako bi se bolje fizički osjećali, smanjite malo unos tekućine, izbjegavajte slatko i voće, posebno slatko voće i koristite čvrstu i toplu hranu (mahunarke najviše), koja povoljno može djelovati i protiv neraspoloženja ili depresije.

Povoljno vrijeme je za punjenje kristala na mjesečini. Tako napunjeni, oni mogu povoljno djelovati na vaše zdravlje i blagostanje.

Pun Mjesec je period kada se mogu neke stvari i pozitivno povećati, a to je novac. Možete primijeniti neki ritual za uvećanje novca. Kako je Pun Mjesec u Blizancima, naglasak je na riječima i mislima koje mogu privući novac, kao što je recimo: „Novac mi dolazi sa svih strana“, a kako je Mjesec u Blizancima to može zaista biti više uplata – koje stižu do vas.


Widget not in any sidebars

Povoljno možete iskoristiti utjecaj Punog Mjeseca, tako što ćete se riješiti neke svoje nepovoljne navike ili osobine, kao što je recimo pušenje, lijenost u učenju, jer je Mjesec u znaku učenja, tada ćete osjetiti i povoljne efekte Punog Mjeseca. Također, ako ne podlegnete sugestijama i mišljenju drugih, posebno ako ste tomu skloni, jer tada ćete izbjeći zablude, obmane ili loše odnose s drugima.

Nastojte unijeti što više pozitivnih misli, a ako ih nemate, sada je vrijeme da to promijenite i da pozitivnim mislima privučete i pozitivne promjene.

Djelovanje Punog Mjeseca je moćno, ako ste skloni kontroli i samokontroli i može donijeti i puno dobrog, ako se jako potrudite da učinite nešto što bi do takve promjene i dovelo.

Pokušajte, bit ćete zahvalni onim što dobijete.

Svetlana Milenković-Filipović

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 250 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaVastu – Suptilno energetsko polje vas vodi do bogatstva!
Slijedeća objavaPobijedila rak, podmladila cijelo tijelo i duh: Ovako se hrani dr Maja Volk!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here