Emocija je stvaralačka energija u pokretu. Njome kreiramo svijet kakvoga znamo bilo da smo toga procesa svjesni ili ne. Emocije su i prvi energetski obrasci koji su se utisnuli u naše fizičko tijelo u prvih sedam godina života. Stoga da bi bili u mogućnosti svjesno biti ono šta želimo u svom životu najprije se trebamo pozabaviti ograničavajućim emocijama ( strah, bijes, tuga, osjećaj napuštenosti, gubitka, necjelovitosti ) u protivnom nećemo nikad izaći iz začaranog kruga svojih životnih okolnosti. Na ovom predavanju otkrit ćemo kako nastaju emocije, kako ih potiskujemo i koje su posljedice raznih emocija.

Osim toga naučit ćemo jedan jedini način efikasnog otpuštanja nakupljenih emocija.

Koje su sve implikacije takvog rada sa emocijama?

Potpuna uravnoteženost, unutarnji mir i sveprisutna radost, neograničena kreativna energija, sveopća vitalnost, potpuna sloboda izražavanja svog punog potencijala te trenutno stvaranje.

Nedjelja, 03.12.2017. u 10 sati
SUMA, Barčićeva 11, Rijeka

Voditeljica: Hermina Grbac
donacija: 50kn ( pojedinačno predavanje )
90kn ( za preostala tri predavanja u ciklusu )

Info i prijave na:
https://www.herminagrbac.com/programi/predavanja/

Prethodna objavaNarukvica Žena u crvenom – Koralj i srebro
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 30.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here