Ako muku mučite s obrocima nakon posla i sve se uvijek završava otvaranjem i zatvaranjem frižidera, tada je ova radionica kuhanja idealna za vas. Cilj radionice jest podučiti vas kako spriječiti unos suvišnih kalorija i pad energije obrocima nakon posla. Drugim riječima, preuzmite kontrolu, uštedite vrijeme i uživajte u ukusnim i zdravim obrocima.

45

Radionica je koncipirana na principima Ayurvede i nutricionizma. Jela koja se pripremaju se jednostavna za priprema, a zadovoljavaju nutritivne potrebe organizma te predstavljaju izbalansiran obrok. Radionica je prikladna vegetarijancima, a može s na samoj radionici jelo prilagoditi veganima. Na radionici se objašnjavaju principi prehrane bez mesa i prehrane koja uključuje hranu životinjskog podrijetla.

Ono što pripremite na radionici i jedete, pa nakon posla dođite k nama na večeru! 🙂

Voditeljice radionice:
Irena Švenda – ujedno i kreatorica radionice, te Ivana Šimić
Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna. Obrazac je na dnu.

Vrijeme i mjesto održavanja: 4.3. od 17-19:30 h u Adhara centru, Antunovac 27, Zagreb

Cijena:
Pojedinačna cijena radionice je 170 kn
u paketima: 3 radionice sa 10% popusta, 5 radionica sa 15% popusta, 10 radionica (sve radionice) sa 20 % popusta na jednokratno plaćanje i upis
Radionice su i dio programa Prirodno mršavljenje – za polaznike programa cijena je 100 kn

PRIJAVI SE
Vaše ime (obavezno)
Vaša e-mail adresa (obavezno)
Broj telefona (neobavezno, ali preporučeno radi lakše komunikacije)
Vaša poruka (ako su potrebne dodatne informacije ili imate pitanja)

OGRANIČEN BROJ MJESTA, REZERVIRAJ SVOJ TERMIN – prijave i informacije na: [email protected] ili 099 331 4304.

INFORMACIJE ZA UPLATU: IBAN HR4724020061100664099.

NAPOMENA: U slučaju popusta za nezaposlene, studente ili umirovljenike molimo da isto navedete prilikom prijave.

Klikni za više o programu Prirodno mršavljenje

Adhara 
+385 99 331 4304
[email protected]
http://adhara.hr
Antunovac 27,10000 Zagreb
Pon do pet – 8:00 do 20:00

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.