“Postoje mjesta na svijetu gdje možete osjetiti povezanost s božanskim,poznata po snažnom energetskom polju.”

S obzirom da su Bosanske piramide stavljene na visoko deveto mjesto po jačini energetike na svijetu, već drugu godinu za redom organiziramo radionice upravo na tome mjestu.

Bosanske piramide nalaze se nedaleko grada Visoko, a prema najnovijim istraživanjima datiraju iz daleke pred biblijske prošlosti. Najveća piramida je Piramida Sunca i prva je takve vrste u Europi, dok su Piramida Mjeseca, Ljubavi i Zmaja znatno manje.

Pod piramidama su pronađeni tuneli, tri podzemne sobe i malo plavo jezero. Jezero sadrži čistu, sterilnu vodu, bez bakterija, algi, gljiva, mikroorganizama, životinja, mahovine i blata. Nazivaju je živom vodom  jer čisti tijelo.

Ti objekti su zapravo “sobe za iscjeljivanje”. Ljudsko tijelo se na takvim mjestima brže regenerira i bolest nestaje.

Prošle godine grupa koja je sa nama učestvovala na sedmodnevim radionicama u Visokom, bila je ujedno i eksperimentalna skupina od 28 učesnika. Mjerene su aure pri dolasku i odlasku. Napredak grupe u poboljšanju aure iznosio je u prosjeku 48%, dok se grlena čakra koja je odgovorna za komunikaciju i realizaciju poboljšala u prosjeku za 58%. Ove godine svi ćemo biti smješteni u jednoj velikoj vikendici, koja se nalazi na sjevernoj strani piramide Sunca u Visokom. U muzeju arheološkog parka Bosanske piramide, na slici koja prikazuje jačinu energije na piramidi Sunca, vidljivo je da je lokacija vikendice u kojoj ćemo boraviti energetski najjača točaka piramide.

Škola za Konzultanta Valeologije

Zdravlje kroz obrazovanje. Industrija zdravlja-nova realnost.

Valeologija – znanost o Duhu, Duši i Tijelu, točka sjedinjenja znanosti, kulture i religije.

Teoretski i na naučnoj bazi razvijen je suvremeni koncept o zdravlju, koji predstavlja naučna postignuća u oblasti: kvantne fizike, neurobiologije, holografskog modela svijesti,strukturne organizacije čovjeka, duhovnosti, osnove svjesnog zdravlja, sistem upravljanja i samoupravljanja zdravljem.

Pod zdravljem koje se stvara i održava zahvaljujući obrazovnim tehnologijama, podrazumijeva se sistem koji stvara maksimalno povoljne uslove za očuvanje, jačanje i razvoja duhovnog, emotivnog, intelektualnog, ličnog i fizičkog zdravlja svih ljudi koji se obrazuju (rus. obraz- lik, oblik/ oblikovati se) na ovaj način.

Za vrijeme trajanja ovog tečaja učesnici će ući u  svijet Blaženstva, te će svi naučiti da materijaliziraju oko sebe svijet čistote, ljepote, mladosti, radosti, sreće, ljubavi, što znači psihičkog, fizičkog duhovnog i socijalnog zdravlja.

Kroz praksu će se raditi i primenjivati noosferne tehnologije: aktivirati će se sve mogućnosti svakoga kako fizičke tako i suptilne.

Za vrijeme obrazovnog tečaja sprovoditi će se:

 • Psihofizički treninzi- meditacija, relaksacija, autotreninzi
 • Praćenje duhovnog, psihičkog, fizičkog zdravlja, opažanja, zamišljanja, memorije, nervno-psihološke izdržljivosti i tehnike savladavanja stresa kroz korištenje različitih testova i anketa.
 • Svi sudionici voditi će valeološki dnevnik, da bi se postigao zdravstveni balans.
 • Izračunavanje adaptacionog potencijala svakog učesnika
 • Obuka tehnikama masaže po točkama akupunkture
 • Osnove fitoterapije, aromaterapije, terapije poludragim kamenjem
 • Teoretsko i praktično upoznavanje sa kulturom valeološke ishrane + za vrijeme kursa biće vegetarijanska ishrana sa elementima ayurvedske ishrane.
 • Upoznavanje s mogućnostima korištenja plesa, igre i pjevanja da bi se poboljšalo psiho-emotivno i duhovno stanje.
 • Polaznici kursa učestvovati će u čajnoj meditaciji- kako bi harmonizirali sve energetske centre, te ćete biti osposobljeni za daljnji rad sa grupama
 • Obuka rada sa ramkom (vrsta viska), kako bi znali odrediti stanje organizma i patogenih zona.
 • Obuka da različitim treninzima naučite razviti duhovnost kod djece i odraslih.
 • Obuka da Tehnologijma Nove Svijesti normirate i održite kvalitet psiho-emotivnog zdravlja i naučite upravljati događajima života (primjena tehnologija dr. Grigoria Grabovoja)
 • Upoznavanje sa suvremenim mogućnostima- monitoring fizičkog, psihičkog, duhovnog stanja zdravlja primjenom različitih pribora i aparata.
 • Svi sudionici snimati će auru na početku i kraju programa kako bi se vidio napredak
 • Upoznavanje sa mogućnostima primene valeoloških znanja i stvaranje valeoloških centara, valeoloških klubova, valeoloških studija, valeološkog turizma. Potrebno je formirati novu realnost- industriju zdravlja.

Svi polaznici kursa dobivaju certifikat, te postaju Konzultanti Valeologije.

Datum: 04.06-10.06.2018
Cijena programa: 500,00 Eura
Prijave: [email protected] ili 00385/98 20 30 18

U sklopu programa, osiguran je smještaj, vege hrana i detoks sokovi i čajevi. Prijevoz u vlastitom aranžmanu!

Broj mjesta ograničen na 15 učesnika. Ostalo je još 8 slobodnih mjesta!

Individualne konzultacije

Radionice  i individualne konzultacije vodi dr Inna Jarovaja iz Ukrajne, doktor filofozije, upravljanja i informatizacije. Doktor valeologije, menadžmenta.
Akademik Međunarodne akademije Bioenergotehnologija, akademik Međunarodne akademije Informacija i valeolog-pedagog.
Osnivač katedre Valeologije na Filozofskom fakultetu Harkovskog Univerziteta.
U učenju dr Grabavoja je više od 15 godina.
Održala je preko 1.000 gratis seminara na ruskom jeziku sa preko 500 učesnika po seminaru.
Učenje poznaje odlično. Dugo godina se bavi uskrsenjem, organizira svake godine Forum uskrslih.
Više puta je bila naš gost i pomogla je masi ljudi.
Posjeduje veliko iskustvo i sposobnost da ukaže na pravo rješenje.

Dr Inna Jarovaja vršiti će individualne konzultacije u Ljubljani od 11.06-15.06.2018, a za vikend održati će seminar (uskoro više o tome).
Ona je potpuno jasnovida i može da vidi predodređenje vaše duše, svakom čovjeku može da vidi prethodne živote i kroz tu prizmu vidi uzrok, posljedicu i riješenje.
Inna će ponijeti i specijalni uređaj za mjerenje auričnog polja, te po vašoj želji isprintati vam vaše stanje i objasniti ono što vas zanima.

Više o uređaju pogledajte na videu
https://www.youtube.com/watch?v=tDpSbumRjL0

Konzultacije se obavljaju uživo i preko skype (tko živi udaljeno ili u drugim državama)

Individualne konzultacije 50 min- 80 eura

Prijave i informacije:
[email protected]
tel. 00385/ 98- 203018

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.