04.10. 19.00-20.30
Chilloutka, Ilica 15, Zagreb

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

U današnje vrijeme, zbog užurbanog i zahtjevnog načina života teško je održati stabilnost i mirnoću iznutra. Naš um je tijekom dana bombardiran milijunima misli, a to može dovesti do osjećaja psihičke iscrpljenosti. Neki od nas možda su pokušali razne tehnike kako bi prevladali ovaj problem, no postoji jedna jednostavna a ujedno i vrlo učinkovita tehnika za postizanje mirnoće uma.

Na ovom predavanju podijeliti ćemo s vama tehniku pojanja koja će nadjačati razne impresije u podsvjesnom umu koje dovode do prekomjernih misli. Osim što je učinkovit alat za smirivanje uma, pojanje je također najpogodnija duhovna praksa za današnje vrijeme jer se može obavljati bilo gdje i bilo kad, bez ikakvih ograničenja. Saznajte kako djeluje pojanje i koja pojalica je pogodna za postizanje mirnoće uma a ujedno i za duhovni rast.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kćer također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Cijela obitelj se trudi stalno živjeti Duhovnost u svojem domu i u odnosima s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

https://www.eventbrite.com/e/tehnikama-pojanja-do-mirnoce-uma-4-october-2017-tickets-37836233192

Prethodna objava15.09. Split – Tečaj Mudri 2. stupanj
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 10.09.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.