Foto: pixabay.com

Pun Mjesec u Biku je 04.11.2017. u 06:24 h na 11. stupnju u Biku u sekstilu s Neptunom u Ribama. Ovaj Pun Mjesec je u povoljnom aspektu s Neptunom, što možemo iskoristiti uživajući u ljepoti, glazbi, umjetnosti, u nečemu što donosi mir i uljepšava stvarnost.

Pravo je vrijeme za privlačenje novca na kreativan način. To može, ali i ne mora biti ritual za bogatstvo, kao npr. onaj sa staklenkom u koju se stavlja 7 novčića, ili onaj da uzmete novčanicu i podignete u pravcu Punog Mjeseca mašući njome i govorite afirmacije za privlačenje novca. To može biti vizualizacija novca, posebno u ranim satima 04.11. (oko 06.24 h).

Ovog puta Venera, koja vlada Punim Mjesecom je u opoziciji s Uranom. Ovo će donijeti neke neočekivane događaje, nagle promjene, kod nekog dobitak, kod drugog neočekivani troškovi (oko 3., 4., 5. 11.).

Uzbuđenje, iznenađenja, češće neprijatna, a kod nekih napetost u odnosima, kod nekih nagli prekidi, ulazak u rizik, neizvjesnost.

Budite oprezni, nije povoljno vrijeme za nove stvari, posebno vezane za partnerstva, suradnju s drugima, udruživanje, ali i financijski rizik kod nekih. Postupci u afektu mogu  biti prisutni, a kako Pun Mjesec pojačava emocije, kod nekih izaziva nemogućnost kontroliranja, te tako može doći i do nekih neugodnosti, nezgoda i slično.To se odnosi prije svega na osobe koje imaju neku planetu oko 25 stupnja u Ovnu, Vagi, Raku i Jarcu. S druge strane odnosi se na osobe koje imaju podznak u Vagi i Biku, kojim vlada Venera.

Vrlo je važno pod ovakvim utjecajima raditi na opuštanju, unutrašnjem miru. Kada je Mjesec u Biku onda ima više potrebe za ljenčarenjem, opuštanjem, pasivnošću, uživanjima, posebno u hrani i piću, kao i u senzualnim zadovoljstvima, ali kako je Venera u opoziciji s Uranom, to se baš i neće lako postići jer neočekivane promjene i neplanirane stvari su moguće, i one ne dozvoljavaju da se opustimo.

S druge strane upravo zbog tih iznenadnih promjena koje mogu donijeti uzbuđenje, bilo da je to vezano za kraj nečega (jer je Sunce u Škorpionu) – napetost će biti pojačana.

Najviše će utjecaj punog Mjeseca osjetiti Bikovi rođeni krajem travnja i početkom svibnja, oko 30.04 – 6.05. Zatim Škorpioni rođeni oko 02-07.11., Vodenjaci rođeni krajem siječnja i početkom veljače i Lavovi rođeni početkom kolovoza oko 03., 04. i 05.08.Mjesec u Biku je dobar za privlačenje novca, a kako je u sekstilu s Neptunom u to trebate vjerovati, nadati se da ćete uspjeti. Rituali za privlačenje novca sada su posebno djelotvorni, jer je Pun Mjesec u znaku zarade, ali oni sada trebaju biti posebni, drugačiji, jer je Venera u opoziciji s Uranom.

Kristale koji donose mir i ljubav (kao što je rozenkvarc) je dobro nositi u periodu Punog Mjeseca u Biku. U noći 03. ili 04., operite kroz vodu kristale i stavite ih puniti na mjesečinu. Ujutro ih uzmite i nosite.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Ritual s novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu).

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema Mjesecu dok koncentrirano vizualizirate i osjećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”.

Idući dan ju potrošite.

Moć vjere, osjećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Mjeseca je kombinacija koja uistinu djeluje.

Svetlana Milenković-Filipović

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPogled ka unutra – Ti si izvor svega za čime tragaš!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.