NLP – MUST HAVE ŽIVOTNI TRENING!

atma.hr – 45

Neurolingvističko programiranje (NLP) je psihološko-komunikacijski model koji objašnjava ljudsko ponašanje i omogućuje promjenu tog ponašanja i unutarnjih mentalnih procesa.

Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja i baš kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

NAUČITE ŠTO JE NLP I KAKO VAM MOŽE POMOĆI PRI RJEŠAVANJU PROBLEMA NA PRIVATNOM I POSLOVNOM PLANU!

ponedjeljak, 4. 11. 2019. od 18:00 do 19:00 sati

Ulaz je BESPLATAN, a prijava putem web stranice OBAVEZNA.

BROJ MJESTA NA PREDAVANJU JE OGRANIČEN.

NLP se koristi za osobni rast, u coachingu, businessu, zdravstvu, odgoju djece, nastavi, ali i na drugim područjima (npr. pravo, sport, meditacija, umjetnost).

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, kao i za vođenje vlastitog businessa. Omogućuje napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva.

Koristi se za:

  • postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osvještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva);
  • donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja;
  • motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama;
  • stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja.

atma.hr – 45

Želite doznati što je NLP i kako vam može pomoći pri rješavanju problema na privatnom i poslovnom planu? Zanima vas kako pomoću NLP tehnika unaprijediti komunikaciju s članovima obitelji ili poslovnim partnerima, te kako potaknuti napredak i cjelokupan osobni razvoj, riješiti se strahova i dobiti samopouzdanje?Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je predavanje za vas!

NLP je namijenjen svima koji žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnim ili poslovnim životom, za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji. NLP daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo, a pogodan je i za ljude koji se bave terapeutskim radom.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima. NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, u businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.

Dobrodošli na predavanje UVOD U NLP, koje će se održati u ponedjeljak,  4. 11. 2019. od 18:00 do 19:00 h u Zagrebu.

PRIJAVITE SE OVDJE.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.