Predavanje i meditacija po knjizi “Promijenite svoj život”, savršenog priručnika za unutarnju promjenu s posebnim naglaskom na integriranje univerzalne ljubavi i suosjećanja u našu svakodnevicu. Osim teoretskog dijela, sadržavat će i vođenu tematsku meditaciju, a na kraju i priliku za pitanja i odgovore.

Izlagač je Kelsang Wangdak, dugogodišnji budistički redovnik i učitelj budizma i meditacije.

“Kad nam u životu stvari krenu nagore i zateknemo se u teškoj situaciji, skloni smo samu tu situaciju smatrati problemom, no zapravo, kakve god probleme proživljavali, oni dolaze iz uma. Kada bismo na teške situacije uzvraćali pozitivnim ili smirenim umom one nam ne bi predstavljale problem; zapravo, mogli bismo ih čak smatrati izazovima ili prilikama za rast i razvoj. Problemi se javljaju samo ako na teškoće uzvratimo negativnim stanjima uma. Zbog toga, želimo li se osloboditi problema, moramo promijeniti svoj um.”

Prethodna objavaKada horoskopski znakovi nisu anđeli: Ako uvrijedite OVAJ znak – život će vam postati pakao!
Slijedeća objavaIstraživanje dokazalo – OVA ljudska emocija djeluje kao nepresušni lijek za zdravlje i mladost
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here