HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
Radionica: 5. 3. 2020. . u 18:30 do 21h

atma.hr – 45

Na radionici ćemo:

  • progovarati o strahovima,
  • strah od smrti i strah od poznavanja sebe su dva najveća straha u svijetu
  • osvijestit ćeš gdje su strahovi smješteni u tvojem tijelu
  • provesti postupak otpuštanja straha,tjeskobe i nemoći uz osvješteno disanje
  • naučit ćeš kako reagirati u kriznoj situaciji / napad panike /- na koji način se umiriti
  • vodit ću te u kroz više meditacija kroz koje ćeš usvojiti više načina zaštite, a koji će ti omogućiti život u punini,
  • naučit ćeš nekoliko načina zaštite sebe postavljajući si sigurno utočište u kojemu ti nitko ne može ništa nažao učiniti
  • upoznat ću te s pripravcima iz Božje ljekarne koji ti mogu pomoći kako bi povratila snagu živjeti u miru, smirenosti i ljubavi jer ti to zaslužuješ.

Danas je upravo pravi dan za novi početak.

Prijavi se za radionicu Pružam Ti ruku, draga, prekrasna Dušo, kako su je nekada pružili meni. Odluči. Nazovi.

Veselim se širenju življenja u Ljubavi i za Ljubav.

Želiš li se osloboditi dijela tebe koji te koči, koji ti umanjuje slobodu i ljepotu življenja u punini dođi na radionicu. Sram, stid, strah itd. su osjećaji koje nosiš u svojim stanicama,a mogu biti naslijeđeni od članova obitelji kao i iz zemlje gdje si rođen/a / npr. rat na našim prostorima kojem se svi opiremo /.

Strah te blokira. Zatvoren/a si u „tvom sigurnom kavezu“ koji je tvoje zarobljeništvo jer zbog straha nisi spremna učiniti prvi korak, iskoračiti i krenuti dalje u život bez straha koji te zarobljava i paralizira. Neprestano brineš za nekoga ili za nešto. Strah te ograničava, a može te potpuno i blokirati te ne možeš osjetiti mir i radost.

atma.hr – 45

Zaslužuješ život bez:
TJESKOBE, ANKSIOZNOSTI, NAPADA PANIKE, STRAHA – NEPOZNATIH ili POZNATIH – od letenja, pred nastup, pred ispit, od tunela, od zaljubljivanja, bliskosti u vezi….. ,NOĆNIH MORA, POREMEĆAJA SPAVANJA,NESIGURNOSTI, LJUTNJE, PLAČLJIVOSTI, NEMOĆI, DEPRESIJE…………FOBIJA – od otvorenih prostora, gužve u zatvorenim ili otvorenim prostorima…. Malodušnosti: potištenosti , promjene raspoloženja , postporođajne depresije, zimske depresije….

Želiš li poboljšati:
– mentalno zdravlje: problemi identiteta, gubitak apetita, pamćenje ….
– emocionalnih problema, stresnog načina života bilo pozitivnog ili negativnog……
– Želiš poboljšati fizičko zdravlje tvog kućnog ljubimca ili njihove strahove
……i još mnogo, mnogo, više.
Prijavi se za radionicu Pružam Ti ruku, draga, prekrasna Dušo, kako su je nekada pružili meni. Odluči. Nazovi.

Veselim se širenju življenja u Ljubavi i za Ljubav.

Život je igra – igraj se.
Dođi. Pridruži se zajedništvu, potpori, iscjeljivanju…….

Termin radionice: 5. 3. 20 . u 18:30 do 21h
Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.
Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Tvoje ulaganje u sebe: 300,00kn. Rana prijava do 27.2.20. je 200,00kn, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 50,00kn manje po osobi.

POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ostvaruju 50% popusta na inicijaciju u Reiki I stupnja. ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ). Pod istim uvjetima bit će omogućene i slijedeće inicijacije.

U slučaju nemogućnosti dolaska uplata se ne vraća, ali ako se javit tri dana ranije da se ne može doći rezervaciju ćeš moći nekomu pokloniti ili iskoristiti za istu ili neku drugu radionicu unutar tri mjeseca

atma.hr – 45

Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a:
Melita : 091 1790079
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : [email protected]
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening
Love is the best medicine!

Za prisustvovnje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Mlađi od 18 godina mogu sudjelovati na radionici samo uz pristanak roditelja.

Doći u ugodnoj i udobnoj odjeći i obući. Ponijeti bočicu vode te bijelu ili svijetlu maramu .Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.

Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !

NAPOMENA: Svi tekstovi, postovi, slike na ovoj stranici su informativnog karaktera kako bi javnost bila upoznata s raznim metodama, tehnikama prirodnog iscjeljivanja ili prehrane čuvajući prirodne resurse.
U slučaju bilo kakve tegobe, poremećaja zdravlja osobe trebaju potražiti stručnu pomoć kvalificiranog terapeuta ili liječnika.

Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI – HI Radost buđenja

Metoda Radost buđenja
dipl. homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Reiki, Tetha, Kidanje veza, Intuitivna anatomija, Bars, Rekonekcija, Reprogramiranje, …….

atma.hr – 45

– Autorica sam projekta Joy of Awakening- Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju – osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.
Održavam tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga se uči kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.
U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem Metodu Radost buđenja u kojoj se sljubljuje više metoda ili primijenjuju pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.
Mnogi ljudi misle kako je moj život savršen. Naravno da kao i svi imam uspona i padova, ali znam da sve što se dešava događa se za moje najviše dobro.
Prije nekih petnaestak godina tražila sam homeopatski pripravak da me „spusti na zemlju“jer iako živim duhovnost, podučavam ljude da najprije moraju naučiti „koračati Zemljom“ da bi mogli krenuti putem duhovnosti jer kada se emocije samo zakopaju pod tepih gdje se gomilaju, stvaraju kvrgu/nedobro te jednog dana buknu, a mašta i iluzija mogu svašta.
Kada me sretnu na cesti ili posjete kao klijenti mnogi ostanu začuđeni: Kako jedna sasvim obična žena koja može biti i neprimjetna ima tako duboke uvide i duhovne spoznaje, komunicira s Vodičima, Duhovnim vodstvom, Anđelima, Vilama…, a opet me mogu sresti na koncertu, kazalištu, plesu…..
Ono što ti htjedoh reći je da Duhovni put odnosno Radost buđenja za mene uključuje meditaciju, mantre, molitvu, pjevanje, djelovanje iz Ljubavi, pomaganje, mnogo vremena provodim u tišini prirode, ali i u uživanju u životu družeći se s ljudima, mojom obitelji uz iskren osmijeh na licu na putovanju koje je ponekad uzburkano, a ponekad osunčano, ali znam da se sve događa za moje najviše dobro te smirena čekam povratak svom Domu što želim i Tebi.
Love is the best medicine.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here