Designed by Freepik

Pobjegnite na trenutak od gradske užurbanosti, stresa i svakodnevnih obaveza na idealno mjesto dobre energije – Villu Kapetanović u Opatiji, gdje ćete zasigurno uživati, osim u blagodatima i čarima ovog predivnog hotela, u prirodi i mirisu mora uz Opatijsku obalu.

160×600 text-45 desno

A naš motivacijski i edukacijski tim pobrinut će se da se osjećate ugodno, opušteno i osnaženo tokom ovog čarobnog vikenda kroz satove Yoge, Heal Your Life radionice, Meditacije, te Wellness trenutke, a sve kako bi povratile svoju žensku snagu i probudile ženu u sebi. Otkrijte svoju kreativnost, ženstvenost, unutarnju snagu, vodstvo i energiju života i na taj način poboljšajte svoj život na svim razinama svoga postojanja i budite upravo ono što zaslužujete biti – boginja.

Aranžman ovog opuštajućeg, a ujedno i osnažujućeg vikenda uključuje:

  • Heal Your Life® radionice sa svim uključenim materijalima
  • Satove joge
  • Opuštanje i meditacije
  • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona
  • Korištenje wellness & spa oaze (SPA zona uključuje finsku saunu, tursku kupelj, jacuzzi kada za 8 osoba, tuš s efektom tropske kiše i tranquilty soba s anatomski oblikovanim drvenim ležaljkama te opuštajućom muzikom)

Cijena aranžmana po osobi iznosi 1590kn.

Za više detalja i prijavu posjetite http://lakoca-zivljenja.hr/vikend-za-zene-povratite-svoju-snagu/, pošaljite mail na [email protected] ili nazovite na broj 098/352 822.

S ljubavlju i zahvalnošću,
Sandra i Mirjana

https://www.facebook.com/events/1919611764977237/

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.04.2017.
Slijedeća objavaJantra Jupitera (Guru yantra)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here