Cilj ove metode jest kako da otkrijemo obrasce koje činimo u odnosima, te kako razviti pozitivne obrasce koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze. Ova radionica je nastala na temeljima psihologije C.G. Junga i metoda istočne filozofije koja se koriste u novim psihoterapijskim pravcima.

atma.hr – 45

Radionica se sastoji od dva djela. Prvi dio radionice se sastoji od teoretskog djela u kojem se govori o podsvjesnim mehanizmima koji aktiviraju prekide i nezadovoljstvo, dok se u drugom djelu bavimo vašim podsvjesnim mehanizmima pomoću Jungove metode. U drugom djelu radionice radi se na praktičnom djelu odnosno na tehnikama koje služe za rad s emocijama. Radi se o nekoliko tehnika koje se rade svaki dan kako bi se moglo svakodnevno afirmirati oni dijelovi osobnosti koji se ne koriste a oni uvijek utječu na kvalitetu veze.

Na radionici ćete naučiti:

  1. dijagnosticiranje emocionalnih blokada
  2. metodu izmjene i postavljanje novih obrazaca u podsvijesti
  3. metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore
  4. metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu.

Radionica traje 4 sata.

Prijave na broj mob: 098 767 428 ili mail: [email protected]

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 29 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

info: [email protected]
mob: 098 767 428

https://www.facebook.com/events/440434740642504