Preporađanje – Otpuštanje, IPD Centar Zagreb, 06.02. u 18:00

Ponekad nas rutina života malo zanese s našeg puta; umjesto da živimo svoj najveći potencijal postajemo nijemi svjedoci svog života i uzimamo stvari zdravo za gotovo. Prestajemo primjećivati boje, mirise, okuse i druga živa bića oko sebe.

atma.hr – 45

I tako dozvoljavamo i sebi i drugima oko nas da nas zatrpaju informacijama koje nam nisu potrebne, brigama i negativnostima.

Ponekad zaboravimo izdahnuti i otpustiti sve što nam više ne služi na našem putu. Ponekad zaboravimo udahnuti i napraviti prostor za novu percepciju života.

Tema ove radionice preporađanja je OTPUŠTANJE, a naglasak će biti na izdahu. Jer bez izdaha (otpuštanja) ne možemo ni dublje udahnuti (primiti novu energiju).

U uvodnom dijelu ćemo se kroz meditaciju i izdisanje povezati s onim što nam je trenutno “previše” u životu i što nas nepotrebno opterećuje. Time ćemo “pripremati” tijelo i naš psihološki, emocionalni, energetski i fizički sustav za glavni dio radionice, a to je IZDISANJE (OTPUŠTANJE), nakon čega pozvati i naš UDAH kako bismo mogli kreirati sve mjesto obilja i postati kreator svojeg života.

U glavnom dijelu radionice koristit ćemo s eklasičnom rebirthing tehnikom disanja, za koju nije potrebno nikakvo predznanje.Zašto se koristi rebirthing tehnika, odnosno PREPORAĐANJE?

Najvažniji rezultat ove tehnike je otpuštanje nesvjesnih emocionalnih blokada i podizanje davno potisnutih i zablokiranih emocija od kojih smo se davno nekada (najčešće još u ranom periodu) odvojili, ali koje opterećuju naš sustav i utječu na psihičko i fizičko zdravlje. Zablokirane i potisnute emocije ostaju u našem tijelu i često bivaju aktivirane novim situacijama i tjeraju nas na neželjeno ponašanje. Naš sustav troši veliku energiju da ih drži potisnutim bez našeg znanja o tome. Nakon proboja i propuštanja sveg onog emocionalnog materijala koji se godinama potiskivanjem nabijao u našem sustavu osjećamo se doista olakšano, preporođeno, protočno, vibrantno i životno. Kao što iz stisnute polovice limuna izlete koštice van, tako i prilikom preporađanja potisnute emocije za koje niti ne znamo da su u nama više nema što držati i pod pritiskom energiziranog sustava prođu i izađu iz nas.

atma.hr – 45

Preporađanje je svojevrsna detoksikacije organizma, jer inače disanjem izbacujemo 70% štetnih tvari (probavom svega 3%, mokrenjem 7%, a znojenjem 20%). Ujedno ova tehnika čini da postajemo povezaniji sa sobom, svojim nutarnjim svijetom i svojim stvarnim emocijama. U neurološkom smislu dolazi do veće parasimpatičke opuštenosti i osjećaja mira, a u energetskom smislu bi mogli reći da radimo ventiliranje i pročišćavanje energetskog sustava čime oslobađamo zablokiranu energiju koja nam sada postaje dostupna u redovnom životu.

Završni dio sastoji se od integracije iskustva kroz koje smo prošli uz umirujuću muziku.

Datum: 6.2.2020.
Lokacija: IPD Centar, Slavonska avenija 3
Satnica: 18 – 21,15h
Voditeljice radionice su Sonja Lovrenović i Jelena Dadić.
Cijena radionice: 250,00kn
Obavezne prijave i dodatne informacije na: [email protected]

Preporučujemo doći u mekanoj i udobnoj odjeći i sa sobom ponijeti bocu vode.
Za više informacija o našim radionicama preporađanja pogledajte ovdje: https://ipd-center.eu/preporadanje/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here