Besplatno javno predavanje

“VASTU – INTELIGENTNO STANOVANJE U SKLADU S KOZMIČKIM I PRIRODNIM ZAKONIMA”
i prezentacija jesenske VASTU AKADEMIJE

* vrijeme – petak 6.10.2017. u 20 sati
* mjesto – Centar Galbanum – Nova cesta 4, Zagreb
* predavanje i akademiju vodi: Krešimir Oreški – profesionalni Vastu dizajner/savjetnik

VASTU je stanovanje u potpunom skladu s prirodom i prirodnim zakonima. VASTU arhitektura je najstariji i najsistematičniji od svih arhitektonskih sustava. Vastu Shastra (poznata još i kao Sthapatya Veda) je drevna predvedska nauka stara oko 15000 godina koja je postavila detaljne smjernice za savršene nastambe u kojima ljudi na Zemlji mogu živjeti u skladu, miru, materijalnom i duhovnom obilju, napretku i dobrom zdravlju.

Vastu je u osnovi znanost koja opisuje proces kroz koji se nemanifestirani Apsolut (Čista Svijest, kvantno polje, Brahman) pretvara u manifestirane oblike i materiju, te repliciranje tog procesa u arhitekturi, kiparstvu, glazbi, plesu i poeziji. Kada se primjene načela Vastu znanosti na forme umjetnosti, glazbe, plesa, poezije i arhitekture, ove forme postaju izravno rezonantne s pozitivnim osobinama Čiste Svijesti ili Apsolutnog Prostora. Ova rezonancija pozitivnih svojstava se zauzvrat prenosi na stanara, gledatelja ili slušatelja.

Svaki princip Vastua ima čvrste znanstvene osnove. Posjedujući znanje o bezvremenskim Prirodnim Zakonima u vidu finijih materijalnih i duhovnih energija (koje u našoj zapadnoj kulturi općenito nisu poznate i iz tog razloga se neprestano povređuju), Vastu znanost omogućuje izgradnju građevina koristeći i usklađujući pozitivne energije i utjecaje prirode na konstruktivan način.

Vastu znanost povezuje individualni život s kozmičkim životom, individualnu inteligenciju s kozmičkom inteligencijom. Vastu kuća je mikrokozmos u kojem su sadržane i harmonizirane sve sile i energije koje djeluju i u Univerzumu (mikrokozmosu).

Vastu principi koriste se kod gradnje stambenih objekata, edukacijskih i državnih ustanova, javnih i poslovnih zgrada, religijskih objekata, bolnica i čitavih planskih naselja.

Principi Vastu znanosti primjenjuju se na dva načina:
1. Dizajniranje i gradnja potpuno novog Vastu objekta u savršenom skladu s Vastu principima
2. Korekcije i ispravke postojećih objekata s ciljem ublažavanja negativnih i poticanja pozitivnih energija u prostoru

VASTU AKADEMIJA je strukturirana u 3. stupnja – osnovni, napredni i profesionalni stupanj školovanja i osposobljavanja za profesionalnog Vastu dizajnera i savjetnika. Nakon svakog stupnja polaznici dobivaju diplomu.

* info i prijave za Vastu Akademiju: [email protected] / 095 198 9915

Prethodna objava5 magičnih svojstava kristala – Tesla je govorio da su živa bića!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.09.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.