S veseljem Vas pozivamo na novu radionicu disanja.

U trenucima stresa često imamo tendenciju zadržavati dah što može i često rezultira nakupljanjem emocija u stanicama našeg tijela. Nakupljene emocije s vremenom smanjuju protočnost tijela i uzrokuju blokade pa se energije ne može slobodno kretati kroz tijelo što se često manifestira raznim fizičkim, emocionalnim i spiritualnim simptomima poput ukočenosti, hladnih ruku i nogu, osjećajem težine, zatvorenosti, i dr. Transformacijsko disanje je tehnika kojom ponovno uspostavljamo prirodan ritam disanja, te oslobađamo potisnute emocije i blokade iz stanica, što vraća protočnost tijela i oslobađa velike količine energije, omogućujući tijelu da se vrati na „tvorničke postavke“.

Neke od realizacija česte primjene ove metode disanja, rada sa emocijama i energetskim tijelom su osjećaj olakšanja, rasterećenosti, povećana protočnost tijela, povećanje vitalnosti, bolja cirkulacija i povratak u prirodno stanje duha. A ostale preporučujem – otkrijte sami!

Ova radionica je uvodnog karaktera i na njoj mogu sudjelovati svi bez obzira na iskustvo.

Prvi dio radionice biti će uvodno predavanje o samoj tehnici disanja, svrsi, koristima i načinu prakticiranja, a drugi dio će biti praktična primjena.

Disanje se izvodi ležeći na leđima, u mirnom i sigurnom okruženju.

Preporuka polaznicima: ne jesti barem 3 sata prije radionice.

U centru se nalazi dovoljan broj prostirki i pokrivača, no tko želi, može ponijeti vreću za spavanje.

Vrijeme održavanja: subota, 07.04.2018. od 15.00 -17.00 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1, 4.kat

Sudjelovanje: 100 kn
80 kn za članove Apolon centra
besplatno tj. po donaciji prema mogućnostima za sve koji su već prošli radionice transformacijskog disanja ili svjesnog disanja

Radionicu vodi: Jadranka Franc

Jadranka o sebi: Od malena su me zanimali odgovori na pitanja kako postići svoj puni potencijal kao ljudsko biće, uključujući fizički, energetski i spiritualni nivo. Ta znatiželja i glad naveli su me da od 2001. godine pa sve do danas intenzivno tragam i usavršavam se u različitim tehnikama osobnog razvoja, energetskog i psihološkog rada. 2010. godine završila sam i edukaciju za voditelja transformacijskog disanja. Danas, najviše inspiracije crpim iz prirode, kombinirajući razna znanja i tehnike, koristeći ih kao alat potreban da se obavi određeni rad, koji kad obavi svoj posao, mogu mirno vratiti u svoju kutiju i uzeti slijedeći. Od svih alata na transformacijsko disanje gledam kao na zračni „mini wash“ koji vrlo efikasno ispuše svu nečistoću, oslobađajući prostor za energiju i za iskustva koja su nam sama po sebi dana i dostupna ukoliko imamo mjesta da ih primimo u svoje stanice. Ovaj način disanja je izvrstan alat da to mjesto i napravimo.

https://apoloncentar.wordpress.com/2018/03/31/uvodna-radionica-transformacijskog-disanja-7-4/

Prijave i informacije:

Za radionicu su potrebne predbilježbe.
PREDBILJEŽI ME: [email protected]om

 

Srdačno Vaša,

Jasna Maceljski, prof.
voditeljica centra

Prethodna objava17.04. Split – Osobna Moć – sloboda kreiranja života kakvog želim
Slijedeća objavaNOVO! Tečaj Bollywoodskog plesa – upisi u tijeku
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.