Postoji put i tajni prolaz za koji su drevni narodi znali … Taj put počinje iznutra, unutar nas samih. U trenutku vašeg dolaska ovdje u ovom prostoru i vremenu, povjereni su vam ključevi namijenjeni otključavanju vašeg unutarnjeg blaga – divni darovi za vaše iskustvo ovdje, a i za svijet. Ovaj intenzivan, ali nježan vikend namijenjen je da vas podrži da se vratite na stazu do vaše najdublje i unutarnje Biti.

atma.hr – 45

Taj unutarnji put otkriva se čim postoji mali mikroskopski dio vas koji želi preobrazbu. Za vas postoji tajanstveni divan i moćan saveznik pun ljubavi. Čim to zaželite cijeli Svemir surađuje u tome.

Došlo je vrijeme da se vratite u svoj unutarnji hram srca, hram vaše duše.

Put ponovnog otkrivanja će vas dovesti dublje i dublje, u dubine vašeg bića. Možda čak i na mjesta gdje nikada prije niste bili, niti ste mogli zamisliti da postoje. Svrha je dovesti vas do vaše istinske suštine, u vaše istinsko Ja.

Na putu se odvijaju duboka iscjeljenja vas samih, vaših odnosa, vašeg i našeg svijeta; čišćenje nekorisnih obrazaca ili ograničavajućih programa i navika), ponovno povezivanje i iscjeljivanje loze vaših predaka.

U svetom i nježnom okruženju ste vođeni, a pozvani ste da se uskladite i vratite svojoj vlastitoj iskri Bića, usidrite ju i manifestirate ovdje na Zemlji.

Jeste li voljni krenuti na ovaj put i hrabro zakoračiti u svoju srž? Jeste li spremni čvrsto stajati na Zemlji u svojoj istinskoj Biti?

*********************
O Andreea-Cristina Chis

“Pâna” – “Kreativna žena” – kako su je Shipibo Indijanci zvali, ili ” Dijete Zvijezda ” je glasnik mira, svjetla i ljubavi.

Sudjelovala je u različitim šamanskim ceremonijama, kako u baštini Sunčevog medvjeda, tako i u Shipibo tradiciji Južne Amerike. Sudjelovala je u dva kampa širenja svijesti u Peruu. Tamo je primila inicijacije, aktivaciju, podešavanje i ugađanje na DNK aspektima izravno iz Duha i Majke Zemlje na njenim svetim mjestima.

Ona je učiteljica ALL LOVE – SKHM koju je izravno inicirao Patrick Zeigler. Proučavala je zajedno s šamanima amazonske kišne šume i učila od majstora biljaka u Ayahuasca ceremonijama. Proučavala je i primala različite inicijacije u različitim sustavima. Surađuje s različitim svjetlosnim radnicima iz Rumunjske i inozemstva. Među njima je Ger Lyons, učitelj i mistik iz Irske koji je dodao nježan, ali snažan utjecaj na njezin rad.

Održala je niz radionica u Rumunjskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj i Hrvatskoj, te surađivala s drugim šamanima i svjetlosnim radnicima širom svijeta.
Više o radu ovdje: https://www.facebook.com/SproutsofLight/ ili www.sproutsoflight.com

atma.hr – 45

*********************

Program:

Sveti prostor otvaramo u petak 7. lipnja, počevši od 19 sati do 21:30 sa „Stones and bones“ učenjima o važnosti drevnog kamenja, te intenzivnim aktiviranjem unutarnjeg znanja koje nosimo u svojoj DNK. Petak je otvoren za sve koji se žele pridružiti.

U subotu nastavljamo sa onima koji su spremni ući u intenzivniji proces kojim pristupamo kroz vlastite osjećaje do blokada kako bi napokon otklonili i transformirali sve ono što mi u suštini nismo. Počinjemo u 10 sati i nastavljamo do 18 sati, s pauzom za ručak.

Imajte na umu da završni sati mogu varirati, ovisno o radu koji je potreban sudionicima u prostoru.

Radionica se održava na engleskom jeziku, ako vam je potreban prijevod molimo da nas obavijestite.

Cijena i registracija:
Petak i subota 07.06. – 08.06 iznosi 88 €
Petak 07.06. 26 €
Subota 08.06. 70 €

Privatne terapije: Nedjelja 09.06. 120 €

Prijaviti se možete na: [email protected] ili [email protected] ili GSM: 099 6754 175
Za ostale detalje vezane za lokaciju, prijevoz, smještaj obratite se organizatorima ovog događaja: Bozena Targus i Petra Gatehouse.

Otvorite svoje srce znanju, mudrosti, nježnosti i ljubavi prema sebi! Zaslužujete to!

Dobrodošli!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here