Foto: pixabay.com

Posljednji mladi Mjesec u ovoj godini odvija se 7. prosinca u 8 sati i 20 minuta na 15 stupnjeva Strijelca.

Uvijek govori dobro o drugima…
Prilično je dojmljiv zbog popratne astrološke konstelacije kao što su Mars i Neptun na istoj točki Riba (13 stupanj) koja je puna idealizma, ali miljama udaljena od stvarnosti.

Mars i Neptun izazivaju ionako nestrpljivi Mlađak u Strijelcu i potičući nas da nešto učinimo što prije nikada nismo, zbog inspiracije, osjećaja, jakih želja, no i zbog rastresenosti, brzopletosti ili varljive nade koja nas može zavesti i odvesti u zabludu.

Mlađak u Strijelcu uvijek budi optimizam, pogled u bolje sutra, potrebu da istražujemo slobodni od predrasuda i ograničavajućih okolnosti. On je tragač za istinom, smislom. Ucrtava novi put u budućnost i nada se najboljem.

Na širenje i prekoračivanje granica poznatog potiče i Jupiter, planet sreće i obilja. Putovanja su fizička, ali i duhovna, pa i mentalna s ciljem traženja odgovora, osvajanja novih prostora i obzora.

Ti nisi ovo tijelo…

No budite svjesni ograničenja. Ne zaboravite provjeriti što vam stvarnost govori. Nada može prevariti, a nakon toga dolazi razočaranje.

Pravi je trenutak da se suočimo s vlastitim iluzijama i nerealnim očekivanjima, da ih bolje vidimo. Lako je moguće da se poskliznemo, pa potom shvatimo. No bolje ikad nego nikad.

Svaki Mlađak u sebi nosi jedan kraj i zametak novog početka.

Što biste vi u idućih mjesec dana okončali, kako biste mogli mirnije koračati stazama neposredne budućnosti?

Očekuje nas dan u kojem bi se neki osjećaji mogli oteti kontroli. Neki će zaplakati od ganuća, a neki zbog tuge. Melodrama.

Seksualnost je naglašena, s dozom perverzije.

77

Moguć i osjećaj umora, potreba za spavanjem.

Možda će vas ganuti nečija nježnost i dobrota, a možda i razočarati nečija nepouzdanost, neiskrenost ili manipulativnost.

Čuvajte se onih koji puno obećavaju samo da bi dobili ono što trebaju.

Čuvajte se zavodnika koji dođu po svoje i potom nestanu bez objašnjenja.

Čuvajte se onih koji vam nabacuju osjećaj krivnje, kao narcisa koji će vas vinuti u zvijezde, a potom porinuti u blato.

Ne ulazite u rizik i držite se dalje od afera i intriga.

Oprezno s alkoholom i opijatima.

Ne postoje bajke, prinčevi, princeze.

Postojimo mi sada, tu, takvi kakvi jesmo. I zato je dobro pogledati ono što jest, a ne ono što smatramo da bi moglo biti.

Iskoristite energiju ovog Mlađaka kako biste preispitali istinitost onoga u što toliko silno vjerujete.

Uvijek govori dobro o drugima…
Radite nešto kreativno. Uživajte u glazbi, u društvu bliskih osoba. Naspavajte se. Pogledajte dobar film. Osluškujte intuiciju.

Sanjajte, ali otvorenih očiju.

Ovaj će Mlađak biti najintenzivniji za Strijelce, Blizance, Ribe i Djevice.

Astrolog: Julijana Oremović

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.