Shakti dance® – Yoga plesa
RADIONICA ZA ŽENE ♥

08.03.2019., 17-20h
Ilica 211 (ulaz s dvorišta, zadnja zgrada desno, 1.kat)

Po 1. put u Zagrebu Vam predstavljamo ovu prekrasnu meditativnu plesnu tehniku!
Postoji li išta ljepše nego da Žena provede DAN ŽENA njegujući sebe i svoje tijelo u društvu drugih Žena koje na taj dan možda postanu i Boginje…. ♥ 🙂

atma.hr – 45

Shakti Dance® je Yoga plesa – tehnika koja kombinira yogu i ples. Inspiriran je Kundalini Yogom koju je osmislio Yogi Bhajan, a sam Shakti Dance®, osmislila je Sara Avtar Olivier iz Velike Britanije na temelju doživotnog plesnog iskustva i preko 20 godina vježbanja i podučavanja Kundalini joge.

Shakti Dance® nudi radostan, graciozan i zdrav yogijski put kroz svjesnu praksu plesa. Yoga znači jedinstvo. Sjedinjenje naše konačne svijesti i beskonačne svijesti, istinskog sebe i osobnosti, vječnog i smrtnog.

Prakticiranje yoge uključuje svjesnu prisutnost u yogijskoj asani. Yoga plesa podrazumijeva svjesnu prisutnost u plesnim pokretima. Plešemo sa sviješću o dahu i pokretima tijela, postajući jedno s vlastitim kreativnim izrazom koji izranja iz dubine.

Shakti Dance® je yoga plesa koja kombinira: disanje, pokret, pjevanje i uranjanje u najljepšu glazbu.

To je jedan od najjedinstvenijih oblika ovakove prakse. On primjenjuje yogijsku filozofiju i različite plesne stilove zajedno na najljepši način, uključujući faze kao što su:
Shakti stretching asane, slobodno kretanje, različite plesne forme, prekrasna meditacija i duboko opuštanje.

Kao praksa, Shakti Dance® je pogodan za sve; možete pronaći lijepu, duboku i zdravu inspirativnu praksu za sebe i svoj život.

O UČTELJICI:

Nataša Siri Amrit (SLO), koreografkinja, plesačica, učiteljica plesa, učiteljica Shakti Dance i Kundalini yoge.

Od početka vremena zaljubljena je u ples. Ples kao oblik umjetnosti obuhvaća njezin život i karijeru. Školovala se na Flamanskoj plesnoj akademiji u Brugesu, u Belgiji.

Diplomirala je na Slovenskoj plesnoj akademiji. Autorica je 13 plesnih predstava, napravila je bezbroj koreografija te je koautor mnogih drugih kreativnih projekata s glazbenicima, glumcima, fotografima i modnim dizajnerima. Više od desetljeća radi na području yoge, što joj daje osjećaj mira i snage, te joj pomaže proći lakše kroz kušnje i nevolje s kojima se suočava u užurbanom životu.

atma.hr – 45

PRIJAVE:

Za radionicu je potrebna prijava, a broj mjesta je ograničen.
Prijaviti se možete do 07.3.2019. ili do popunjenja kvote.
Za prijavu i sve informacije, potrebno je javiti se na mail: [email protected]

CIJENA:

puna cijena radionice: 250 kn.
Kako bi osigurali svoje mjesto potrebno je uplatiti nepovratni depozit od 100kn.

PONIJETI:

-udobnu odjeću u kojoj se lako krećete (preporuka: svijetle boje)
-maramu (prema želji)

Veselimo se!
Sat Nam! O:)

Organizatorica: Jagdeesh Kaur

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here