Ovaj ciklus od pet četverosatnih radionica kroz pet dana u popodnevnim satima temeljen je na konceptima tjelesno orijentiranih psihoterapija i pruža iznimnu priliku za duboki i intenzivan rad na sebi uz ljetovanje za pamćenje te stvaranje novih prijateljstava. Namijenjen je svima koji nisu prošli neki od programa u IPD Centru i ne zahtijeva nikakvo predznanje i pripremu.

Ukoliko netko nosi otpor i strah od rada u grupi i od izlaganja upravo ovo je prilka da se jednom zauvjek uz stručno vodstvo i podršku oslobodimo toga. Kroz ovaj rad ćemo zaroniti duboko u svoje potisnute emocije i dati si priliku da ih izbacimo i oslobodimo iz svog sustava. Nakon toga se otvara put za kontakt s nekim dubljim dijelom sebe koga oduvjek osjećamo duboko u sebi kao stvarnog sebe, ali tako rijetko doista živimo iz njega. Raditi ćemo grupno ili u parovima kroz ritam, tijelo, pokret, emocije i kontakt.
T.R.E.K

Hvar – Jelsa od 8.7. do 15.7.2017.

Dođi i pridruži nam se na Ljetu s IPD centrom na Hvaru kroz program – Otkrivam sebe!
Želiš li osjetiti sebe na neki novi način?
Upoznati nove ljude i stvoriti novi krug prijatelja?
Sagledati kako izgraditi veću bliskost u partnerskim odnosima?
Osvijestiti što je izvor onoga čime nismo zadovoljni u sebi?
Probuditi veću strast za životom?
Osjetiti nove nepoznate emocije koje čekaju ispod kože?
I pri svemu tome uživati u pokretu, plesu i kontaktu te vlastitom otvaranju i otkrivanju?
rekonekcija 1

Napraviti ćemo nove korake ka samoistraživanju i re-kreiranju vlastitog života u poželjnijem smjeru. Svi želimo biti sretni, dobro funkcionirati u svojim odnosima i  imati ugodan život. Da bi izgradili ono što nam nedostaje u životu, partnerskom odnosu, poslovnom svijetu ili roditeljstvu, prvo moramo osjetiti i vidjeti što nam to točno nedostaje. A onda taj dio rekonstruirati na način da izbacimo ono što je suvišno i ubacimo ono što nam ja potrebno. Da bi stvorili nešto novo, moramo rastvoriti nešto staro.
rekonekcija kontakt

Pristupi koje ćemo koristiti na ovom (ra)stvaranju su:
dublji kontakt sa sobom, svojim stvarnim emocijama i impulsima, kontakt s drugima iz stvarnog sebe
rad sa tijelom, pokretom, dahom i glasom, kreativno nošenje s tjeskobom, frustracijom, stresom
mijenjanje osjećaja krivnje, srama i bespomoćnosti, rad s ekspresijom najdubljih emocija, vođene meditacije i dreamwork.
Pomoću navedenih pristupa i vlastitog tijela koje će nam služiti kao vozilo kojem krećemo u ovu avanturu, nastojati ćemo (ra)stvoriti ono što bude spremno za (ra)stvaranje, dati prostora onome novome i dobrome što čeka na nas, napuniti ćemo se pozitivnom energijom, protresti ponovno svoju strast za životom, družit ćemo se kroz pet radionica tijekom popodneva te uz ozbiljan rad potruditi se još i uživati i dobro se zabaviti.
Ovo je rad koji dugujemo najdubljem sebi.  “Do it with passion, or not at all.”

Tehnički podaci
Radionice će se održavati od nedjelje 09. 07. do četvrtka 13. 07.  od 16-20.00h tako da ostaje cijeli dan za kupanje i druženje na plažama oko Jelse dok u petak imamo mogućnost zajedničkog izleta na Bol. Večernji sati su prilka za zajednički  party i provod. Radionice vode Ana Katarina Sansević i Vjeko Crnojevac terapeuti i voditelji programa RAR u IPD centru.
Kotizacija za radionice iznosi 1650 kn (220 €) i uplaćuje se  na račun IPD centra nakon potvrde prijave. Sve informacije i prijave na [email protected] (Sanja).

Ukoliko trebaš provjeru i potvrdu da je ovaj rad za tebe pozivamo te da se preko svog uređaja ili uživo u Zagrebu, Rijeci ili Beogradu uključiš u live stream predavanja Tomislava Kuljiša, osnivača IPD centra i osjetiš dublje što to podrazumijevamo pod otkrivanjem sebe. Za sve informacije javi se na [email protected]

SMJEŠTAJ
Ovu sezonu ćemo raditi i imati smještaj u resortu Fontana kod Jelse. Radit ćemo u klimatiziranoj dvorani s tapisonom koja ima predivan pogled na more i terasu na kojoj ćemo imati pauze. Ispred hotela su dva bazena ili se može sići do mora na stijene. Lijevo od hotela je šljunčana plaža. Do Jelse je oko 500m tako da se brzo može doći do restorana, dućana, tržnice itd. U hotelu postoji restoran-taverna s vrlo povoljnim cijenama hrane.

ČUVANJE DJECE
Za one koji imaju djecu postoji mogućnost njihove animacije uz stručne animatore dok su roditelji na radionici, ukoliko bude dovoljno prijava. Cijena za čuvanje djece tijekom radionica je samo 50 kn (6,7€) po danu po djetetu u svrhu njihovog honorara, ukupno 250 kn za svih pet dana. Važno kod prijave navesti uzrast djeteta za čuvanje kako bi se mogao isplanirati program rada s djecom.

KAKO DOĆI
Trajekti iz Splita za Starigrad voze cca dva sata i polazak im je u 05.00, 08.30, 11.00, 14.30, 17.00, 20.30h. Cijena za automobil u jednom pravcu je 318 kn, a za osobu 47 kn, a od iskrcaja do hotela je max dvadesetak minuta autom.
Ako netko ne želi ići autom na Hvar, može se uzeti taksi od trajekta do hotela (mada cijena zna biti previsoka), ili javiti da ga netko od nas prebaci od trajekta do hotela. Može se doći iz Splita i katamaranom direktno u Jelsu, a za one koima se žuri ima čak i hidroavion Split-Jelsa.

Iz Rijeke i Beograda ima sezonski avion do Splita za kojeg je pametno ranije kupiti jeftiniju kartu.

mapa1b1

Smještaj u sobama Comfort

Smještaj je predviđen u dvokrevetnim sobama Comfort po vrlo povoljnim cijenama za polaznike Ljeta s IPD centrom koje su znatno povoljnije od redovnih cijena.  Sobe su nivoa dvije zvjezdice, ali one koje će biti za nas su nedavno renovirane i više nego OK i još su blizu restorana i plaže. Sobe su u borovoj šumi i imaju ventilator, a ne klimu, što se u biti pokazalo savim dovoljno. Sobe u prizemlju imaju terasicu, a na katu imaju francuski prozor. Okrenute su sve prema moru. Cijene za smještaj u sobama su na bazi polupansiona (doručak i večera).

Za rezervaciju smještaja je prvi korak prijaviti se na [email protected] a nakon potvrde o sudjelovanju potrebno je nazvati resort Fontanu na +385 21 761 810 ili javiti se na mail [email protected], predstaviti se da se prijavljujete za Ljeto s IPD centrom kako bi ste imali povlaštenu kotizaciju i kod njih rezervirajte i dogovorite plaćanje smještaja. Za bukiranje sobe je potrebno uplatiti 30% predujma. U slučaju da trebate cimera ili cimericu postoji mogućnost da se dogovorite s još nekim od polaznika.

Cijena (HRK) za uslugu polupansiona (HB), po danu, po osobi za polaznike Ljeta s IPD centrom:
Smještaj:  01.07.-08.07. za slučaj da se dođe koji dan prije
08.07.-21.07.2017.
Comfort soba s prozorom 1/2**                           250,00 kn     280,00 kn
Comfort soba s prozorom 1/1** (single use)         306,00 kn     345,00 kn
Comfort soba s terasom 1/2**                            260,00 kn     300,00 kn
Comfort soba s terasom 1/1** (single use)          332,00 kn     371,00 kn

Popusti:

Dijete 0-11,99g na pomoćnom ležaju: -100%
Dijete 0-11,99g na glavnom ležaju: -20%
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju: -10%
Doplate:
Za single use korištenje sobe: +30%
Za ručak (po osobi): +50,00 kn
Za All Inclusive Light: +80,00 kn
Kućni ljubimac (po danu): +60,00 kn
Dječji krevetić (po danu): +22,00 kn
Smještaj u apartmanima

Oni koji imaju potrebu i mogućnost za većim i luksuznijim smještajem mogu si rezervirati apartmane koji su gotovo novi i dosta veliki. Obzirom da u apartmanima postoji kuhinja izražena cijena je bez doručka i večere, a po želji se može doplatiti doručak (38kn – 5€), ručak (50 kn – 6,6 €) ili večera (70 kn – 9,3€).  Apartmani su različitih veličina, za 2, 3, 4, 5 ili 6 osoba. Imaju spavaću sobu i kuhinju.
Smještaj             08.07.-21.07.
Comfort Studio apartman (2+1)**                   570,00 kn
Kontingent             3 CA3
Comfort One bedroom apartman (2+2) **        660,00 kn

Comfort
Two Bedroom
apartman (4+2) **                                         820,00 kn
Deluxe Studio apartman (2) ****                     860,00 kn
1 od 15.07.-21.07.
Deluxe One bedroom apartman (2+2) ****     1.080,00 kn
Kontingent             1 DA4
Deluxe Two Bedroom apartman (4+2) ****      1.290,00 kn

Doplate:

Doručak za osobe u apartmanima:: 38,00 HRK po osobi, po danu,  Ručak za osobe u apartmanima: 50,00 HRK po osobi, po danu
Večera za osobe u apartmanima: 70,00 HRK po osobi, po danu,   Dječji krevetić :+22,00 HRK na dan
Doplate za hranu za djecu u apartmanu,  0-5,99 godina: -100%,   6-11,99 godina: -50%

SMJESTAJ

Dvorana u kojoj ćemo raditi

Dvorana ima predivan pogled na more tako da ćemo stalno raditi pauze 🙂
pogled iz dvorane
terasa ispred dvorane
Molimo da se što prije prijavite i isplanirate svoj godišnji kako bi hotel rezervirao kapacitete za nas.

terasa ispred dvorane

I ZA KRAJ…

Želja nam je da konceptom Ljeto s IPD centrom spojimo i duboki rad na sebi i užitak, druženje, radost koju more, dobro društvo i ljeto mogu dati. Naši ljetni intenzivi su već tradiocionalni i izvrsna prilika da spojimo dublji rad na sebi s druženjem i ljetovanjem.

Ljeto s IPD centrom    http://ipd-center.eu/programi/ljeto-s-ipd-centrom/

 

Prethodna objava15.07.-22.07. Otok Hvar (Jelsa) – Ljeto s Prirodnim roditeljstvom
Slijedeća objava10 savjeta za jačanje volje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.