Voditelj seminara Goran Pejaković je ravnatelj Zagrebačkog centra za osobni razvoj i promicanje kvalitete života ” DRVO ŽIVOTA”

Centar je posvećen cjeloživotnom učenju i prenošenju plemenitih vrijednosti, znanja i vještina koje pospješuju razvoj i ostvarenje punog potencijala pojedinca. Temeljna misija je pružanje znanja i alata te podučavanje principa.

Najučinkovitija od svih tehnika i metoda je svjesna empatična komunikacija koja jako brzo unosi promjene i transformaciju u naš život i sve naše odnose. Posložimo svoj život i iscijelimo odnose tako da budemo potpuno zadovoljni.

Cijena: 75 kn s gratis vege ručkom
Kontakt: 0955512123

POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

  1. Dragi svi ja sam Goran Pejaković i pozivam Vas da u subotu dođete na Tranformaciski inteziv seminar o svjenoj empatiskoj nenasilnoj komunikaciji od 10 sati ujutru sa gratis vege ručkom u pauzi . Seminar traje do 15 h. Obrađujemo komunikaciju sa samim sobom i drugima. Budimo zdrave navike, pomjeramo granice naših uvjerenja, predpostavki, reaktivnosti. transformiramo misli , riječi, djela u pozitivne, jasne, konkretne i i izvedive korake do obogaćenja naših života i života osoba oko nas.
    Vidimo se u subotu

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.