Serijal besplatnih radionica u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris – OSLOBODITE SE KRIVNJE I EMOCIONALNE UCIJENE- koje će se održati 8.,15. i 29, lipnja od 18,30-20,30 sati u Medovićevoj 10., Zagreb

Osjećaj krivnje je okidač u depresiju.

Više od 90 posto žena svakodnevno ima osjećaj krivnje jer im se čini da nisu dovoljno dobre u nekoj svojoj ulozi

Krivnja se pojavljuje kad nismo sposobni oprostiti ni sebi ni drugima. A taj duboki osjećaj osimo u sebi još od djetinjstva.

Krivnja utječe na donošenje loših odluka, nakon čega se ponovno stvara osjećaj krivnje i tako u nedogled. Vrtimo se u krugu.

Kako osjećaj krivnje započinje u djetinjstvu, krivnju potom kroz život prebacujemo na druge, na svoj posao, na obiteljske odnose, društveni angažman, partnerske odnose, roditeljske itd.

Osvrnuti ćemo se posebice na doba našeg djetinjstva u kojem je zaorana prva duboka brazda našeg osjećaja krivnje.

Na radionici ćemo osvjestiti koliko nas je osjećaj krivnje duboko oštetio kao bića, kako smo mu postali taoci i kako je korijen sveg našeg ponašanja zbog krivnje – duboki nedostatak samopouzdanja.

Kroz razumjevanje svojih osjećaja, što je ključ razumjevanja i osjećaja krivnje, i njegovih mehanizama u našem životu – otpustit ćemo taj osjećaj kao i razumjeti razne vrste manipulacija na koje smo pristali ne znajući, fokusirat ćemo se na sebe i sadašnji trenutak života, i vježbama otpuštanja, otklanjanja uzroka krivnje, naučit ćemo mehanizme otpuštanja i oslobođenja pa tako lagano vratiti u svoju svijet osjećaj samopoštovanja…….

Radionicu vodi Lidia Černi:

NLP, holistički i duhovni life coach, hipnoterapeut, član Međunarodne Alijanse Holističih Terapeuta (IAHT), predavačica i voditeljica brojnih tečajeva (oslobađanja od stresa, meditacije, samopouzdanja, pozitivnog mišljenja itd.) i brojnih radionica samorazvoja u kojem potiče osobnu izvrsnost svakog pojedinca u sklopu Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris.

Na radionicu se OBAVEZNO treba prijaviti na 097 6830 310 ili na mail. [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.