UVODNA RADIONICA za

ŠKOLU MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA

Radionica za sve one koje privlači energetski rad, te osobni i duhovni rast. Dođite na Uvodnu radionicu za Školu multidimenzionalnog iscjeljivanja i isprobajte niz snažnih iscjeljujućih energetskih tretmana koje i vi možete naučiti raditi, ako se odlučite pridružiti školi.

atma.hr – 45

Škola multidimenzionlnog iscjeljivanja namijenjena je svima, bez obzira na predznanje.

Kroz školu ćete naučiti niz energetskih tehnika za vlastiti osobni i energetski rast, a istovremeno ćete biti i certificirani, te steći vještine da pomognete prijateljima, obitelji ili klijentima. To su izvrsni alati za one koji već rade u nekom kapacitetu s klijentima (npr. aromaterapeuti, reiki praktičari, praktičari theta iscjeljivanja, coachevi i slično).

Na uvodnoj radinici proći ćemo osnove koje se uče u Školi, te ćete primiti nekoliko snažnih energetskih tretmana:

  • Čišćenje energetskog polja uz pomoć aktivacija Arkturijanske rezonance: čišćenje 4 energetska tijela, dubinsko čišćenje aure, čišćenje implantata i entiteta, čišćenje 13 čakri; aktivacije s iscjeljujućim frekvencijama kristala
  • Iscjeljivanje i otpuštanje negativnih emocija i uvjerenja uz pomoć energetskih aktivacija
  • Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija – povisite razinu energije, životne sile, motivacije i volje
  • Iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama i energijom zmajeva – Dragon Healing: čišćenje srca i trećeg oka; rad na iscjeljivanju odnosa s nekom osobom
  • Iscjeljivanje s arkturijanskim frekvencijama i energijom zmajeva: postizanje mira, mentalne jasnoće i razvijanje intuicije.

Datum: Subota, 9. ožujka od 15-19 h
Mjesto: Centar Elevate, Aleja Pomoraca 15 (17. kat), Zagreb
Cijena: 300 kn
Više informacija na: www.multidimenzija.com

Obavezna prijava za radionicu na email: [email protected]

Školu multidimenzionalnog iscjeljivanja vodi Katarina Supičić, voditeljica programa za osobni i duhovni rast i razvoj. Završila je niz treninga i višegodišnjih edukacija za osobni i duhovni rast, te posljednjih godina intenzivno koristi energetski rad i kvantne energetske discipline, te rad s iscjeljujućim frekvencijama (kao npr. arkturijanske frekvencije, frekvencije cvjetnih esencija, kristala i slično). Osnivačica je Škole multidimenzionalnog iscjeljivanja, te je kreirala modalitet energetskog iscjeljivanja “Arkturijanska rezonanca” (stupanj 1, 2 i 3) za rad s energijom izvora, Arkturijanskim vodičima, te galakitičkim iscjeliteljima.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here