Ž.M. SLAVINSKI VODI U ZAGREBU PEAT SEMINAR

Ovaj sistem Spiritualne tehnologije  vodi vas korak-po-korak do jednostavnog, efikasnog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, a također do vrlo dubokih Spiritualnih iskustava.

2-DNEVNI PEAT SEMINAR:

Seminar će se održati 09.06.2018. – 10.06.2018. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 – 17:00h.

Cijena dvodnevnog seminara iznosi 1500 kn + pdv. (200€)

Rezervacije:

Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/9i322FJSt7i9tJ2k2. Nakon prijave potrebno je uplatiti 250 kn za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobiti će te putem e-maila. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: [email protected]
Napomena: prijava je kompletna tek nakon uplate akontacije od 250 kn (pdv uračunat u cijenu).

Svaki polaznik seminara dobiva međunarodni certifikat za PEAT procesora koji je potvrda za mogućnosti rada s drugima.

VODITELJ SEMINARA:
Živorad Mihajlović Slavinski

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog  razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga Bića, do svojih Osobnih Kodova. Sada je moguće, na samom seminaru PEATOM otkriti svoje Praiskonske Polaritete. Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: Dualističko i Jedinstveno.

Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlaćenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt…PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Neutralizaciju. Neutralizacija Kodova bila je najdublja tajna tokom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i efikasan način.

Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima.

Na primjer:

Osjećaj nesigurnosti i manjka samopouzdanja
Osjećaj nervoze u prisustvu nepoznatih ljudi
Osjećaj straha od visine

Prethodna objavaPo smijehu se prepozna cijeli čovjekov karakter
Slijedeća objavaŽenu u ovom znaku ćete uvijek primijetiti – ona je kao središte svemira
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.