Program odmora ‘Na putu prema gore’, sa smještajem u mjestu Grižane, u slikovitom vinodolskom zaleđu, osmišljen je kao jedinstvena fuzija iskustava u spoju morskog plavetnila s planinskim vrhovima Hrvatske.

Odvest ćemo vas planinarskim stazama do nekih od najljepših planinskih vidika u Hrvatskoj. Planinarit ćemo svjesno, promatrati čudesne izričaje prirode, udisati njene mirise i osluškivati što nam priroda govori. Započet ćemo dan buđenjem energije našeg tijela i duha kroz odabrane vježbe joge i disanja. Potom ćemo svoje korake i dah uskladiti s pulsom prirode, hodajući planinarskim putevima, doživljavajući snagu planinskih vrhova jedinstvenog mediteransko-planinskog podneblja. Produbit ćemo našu svjesnost meditacijama u prirodi, iskusiti snagu aromaterapije uz potporu eteričnih ulja.

Našim osjetilima podarit ćemo i bogatu harmoniju okusa. Izbalansirat ćemo naš tjelesni sustav uravnoteženom prehranom; biranim vegetarijanskim i mediteranskim specijalitetima, pripremljenih s ljubavlju i pažnjom, usklađenih s energijom prirode.

Naš kontakt s prirodom upotpunit ćemo očaravajućim smještajem u rustikalnoj vili, smještenoj u pitoresknom mjestu Grižane, u vinodolskom zaleđu, na granici mora i planina.

A svi oni mali doživljaji koji vas čekaju i posebni trenuci ubilježeni u pamćenje, bit će spoj zajedničkih energija prirode, ljudi koji će tih dana dijeliti zajednički put te vas samih.

Detaljne programe odmora 2017. preuzmite ovdje:
3-dnevni program Grižane 19.-22.5.2017.
7-dnevni program Grižane 9.-16.9.2017.

Dojmove gostiju i fotografije s Hiking & Yoga Retreata u Grižanama, 21.-28.5. 2016., pogledajte ovdje.

Informacije i rezervacije: [email protected] , +385 (0)99 3116 567

http://drumtidam.info/tecajevi-i-radionice/za-duh-i-tijelo/13072-hiking-yoga-retreat-%E2%80%93-gri%C5%BEane-2017

Prethodna objavaAstro alarm Merkura u Ovnu: Energija vatre za početak tjedna – tko posebno treba pripaziti?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 14.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.