Designed by Freepik

Rujan/septembar je mjesec početka i dobre energije. Osjećamo da nas ljeto još uvijek nije napustilo, još uvijek nam zrake Sunca griju kožu, a svi pričaju o ljetnim doživljajima, vraćaju se s odmora puni energije. To je razlog zašto je rujan/septembar jedan od najljepših mjeseci u godini, ali za jedan horoskopski znak on će biti i više od toga. U narednih mjesec dana, astrolozi predviđaju da jedan znak Zodijaka očekuje moćna promjena u određenoj oblasti života koja će biti od vitalnog značaja za njegovu budućnost!

atma.hr – 78
Dragi Jarci, baš vas može očekivati nekoliko važnih prekretnica u karijeri i u polju ljubavi do kraja prvog tjedna listopada/oktobra.

Promjene koje vas očekuju preokrenut će vaš život, ali u najboljem mogućem smislu.

Imate osjećaj da ste nepobjedivi, sjajan polet i samopouzdanje koje vas motivira da što više pobjeda osvojite.

Dugotrajni napori će se napokon isplatiti, a vi ćete konačno moći odahnuti, ali i pokazati koliko ste napredovali onima koji su uvijek sumnjali u vas.

Cijeli rujan/septembar bit će sjajan za vaš znak.

Prepustite se svemu o čemu ste sanjali, a ujedno će vam to dati hrabrosti da krenete u novo poglavlje.

atma.hr – 52
U karijeri postajete neovisniji, a mnogi Jarci isprobat će se u vlastitom biznisu i iskoristiti neke stare ideje.

Jarci su poznati po svojoj ustrajnosti, kreativnosti i ludoj energiji, ali sada ćete i sami sebe iznenaditi dostignućima.

Na polju ljubavi očekuje vas veliki iskorak, ali morate biti dovoljno hrabri da otvorite svoje srce i otkrijete osjećaje.

Ne plašite se vezivanja i ne dozvolite strahovima da vas sputavaju da ostvarite lijepu romansu.

Moguć je pozitivan rasplet situacije na ljubavnom planu, a Jarci koji su zauzeti mogu se baš u ovom periodu odlučiti za preseljenje, putovanje ili proširenje obitelji.

Kao što smo na početku rekli, rujan/septembar je mjesec sreće, a za Jarca donijet će posebno blagostanje!

sensa.mondo

medicinski medij hrana koja mijenja zivot