Foto: pixabay.com

10. siječnja/januara 2020. godine na nebu će se pojaviti Vučji pun Mjesec, odnosno dogodit će se velika pomrčina punog Mjeseca u Raku. Ovo je prvi pun Mjesec u 2020. godini i donosi pojačane emocije, pomaže da razvrstamo svoje osjećaje i iscijelimo rane koje smo zadobili na svom životnom putu.

atma.hr – 78
Ovo je prvi pun Mjesec u novoj godini i vjeruje se da ima najjači utjecaj na našu sudbinu.

Dva dana nakon pomrčine Mjeseca u Raku, 12. siječnja/januara, dolazi do moćne konjukcije između Saturna i Plutona koja će u potpunosti preokrenuti naša očekivanja.

Predstavljamo vam magični ritual za vrijeme Vučjeg Mjeseca u znaku Raka koji pomaže da ublažite negativan utjecaj turbulentnih tranzita i iz položaja planeta izvučete samo najbolje.

Ljekovita kupka za vrijeme Vučjeg Mjeseca

Nekoliko žličica soli stavite u kadu punu tople vode pa dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja (izaberite miris koji vas opušta) i dodajte latice cvijeća. Pustite meditativnu glazbu i uronite u ljekovitu kupku. Opuštajte se i pokušajte zaustaviti misli na kratko. Na ovaj način stvarate energetski štit i otpuštate negativnost, oslobađajući dušu tereta. Nakon 10 minuta izađite iz kupke i počnite odgovarati na slijedeća pitanja:

1. Koja mjesta su u prethodnih 6 mjeseci za mene predstavljala utočište?

2. Što mi najviše odgovara u romantičnoj vezi, prijateljskim odnosima ili poslu?

3. Kakve ljude želim upoznati u novoj godini?

atma.hr – 39

4. Koje situacije iz prethodne godine želim ostaviti iza sebe?

5. Koje emocije želim otkriti u novoj godini?

6. Što želim izbaciti iz svog doma, odnosa i života?

Ova pitanja će pomoći da otkrijete nešto novo o sebi. U naredna dva tjedna pokušajte intenzivnije o njima razmišljati i djelujete kako bi se vaše želje i planovi ostvarili. Korak po korak, shvatit ćete kako se vaš život počinje polako mijenjati.

Predlažemo vam još 3 čudesna rituala za ostvarenje želja tijekom Vučjeg Mjeseca:

1. Napišite pismo dragim ljudima u kojem ćete otkriti koliko ih zaista volite i koliko vam znače.

2. Sačuvajte uspomene iz prethodne godine, napravite popis događanja, foto album ili zajedničko gledanje video snimaka s obitelji.

3. Napravite svoj plan štednje, jer Mjesec u Raku simbolizira obilje i potencijal. Sada imate priliku da ostvarite financijsku stabilnost.

lovesensa.rs

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here