Ljubav je sladunjava. Ljubav je stvarna. Ljubav je laž. Ljubav je neophodna. Ljubav je nestalna. Ljubav je vječna. Sve su ove rečenice na svoj način točne, ali jedno je sigurno: ljubav je uvijek bar pomalo nezgodna!

Baš zato, pozivamo vas da zajedno s nama proučite razne vrste i oblike ljubavi, i možda pronađete način kako da s ljubavnim nezgodama izađete na kraj: dođite na radionicu “Ljubav i druge nezgode”, koja će se održati u subotu, 10. veljače 2018., od 11.00 do 14.00 sati u prostorijama u Gundulićevoj 34.

Radionica o različitim konceptima ljubavi ponudit će kullturološke i psihodramske alate za prorađivanje emocija koje svrstavamo pod ljubav. Pri radu ćemo koristiti različite materijale, a razgovarat ćemo i o poznatoj bajci Ljepotica i zvijer, koja, kao ni ljubav, nije uvijek ono što očekujete. Voditeljica radionice je Manuela Zlatar, prvostupnica transpersonalne psihologije i psihodramska praktičarka te članica Centra za psihodramu Zagreb, a pridružit će nam se i gostujuća predavačica, komparatistica i spisateljica Milena Benini.

Cijena radionice je 160 kn, a predbilježiti se možete ovdje.

Nemojte oklijevati: prijave primamo do 7. veljače u ponoć ili do popunjavanja grupe. Broj polaznika je ograničen!

Prethodna objavaSedam nivoa ljudske motivacije
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.01.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.