45

Dragi poslanici Svjetla – Ambasadori Ljubavi; Svemir vas zaista treba, kako bi kroz vas mogao djelovati i mijenjati vibraciju naše majke Zemlje na bolje, a time i čitavog čovječanstva. Povodom nadolazeće subote (10.06.) i planetarne meditacije na Velebitu, koja će se održati radi iscjeljenja Zemlje i nas samih, pozivam Vas da se dodatno organiziramo shodno tome što je bio unajmljen samo jedan autobus, a na Velebit želi ići više sudionika.

I ne samo to; Svemir nas je sada uputio na Velebit, koji vibrira iznimnom pozitivnom snagom, a područje održavanja naše meditacije je potpuni vrtlog snažnih vibracija. Kada se ta snaga udruži sa snagom vibracija vašeg Božanskog Bića, nastat će povijesni događaj Svemira, a ime svakog učesnika bit će zlatnim slovima upisano u zlatnu Nebesku knjigu.

Zato – ne oklijevajte, već nam se pridružite u ovom plemenitom poslanju Vaše duše!

Imati ćemo i raznovrstan program:

  • Bubanj i gong – Anica Vrtlar, naša vjerna suradnica na svim Planetarnim meditacijama
  • Bubanj i japanska flauta – spoj Neba i Zemlje – Marko Borić, mladi, vrsni voditelj svjesnog bubnjanja i tvorac indijanskih, šamanskih i sibirskih bubnjeva
  • Pročišćenje Zemlje piramidalnom vatrom – Dušan Portatis Kovač
  • Gitara i bhadjani – Venus Renata
  • Pjevanje Veda – Vedran Bahun i Željko Stanec
  • Vođena meditacija – Zdravka Soušek
  • Izložba energetskih slika – Gabrijel Maks
  • Predavanje o Nikoli Tesli – dr. Davor Pavuna će pričati o Tesli, ali na jedan specifičan, duhovan način.

Linkom ispod otvarate tablicu gdje možemo dodatno organizirati (između ljudi koji žele ići) vlastiti prijevoz i podjelu troškova do Velebita i natrag.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q4cx1y-55brnYB1_6ULoZnT-lhy5Ln79HvNzaKa0_aE/edit?usp=sharing

  • Polazak: organiziramo se sami (ali krenulo bi se oko 08.00h).
  • Dolazak: između 10.00 – 11.00h kod hostela „Baške Oštarije“ (Baške Oštarije 31, 53288, Baške Oštarije).

Potrebno je ponijeti kabanicu (u slučaju kiše) i jastučić, prostirku, ili sklopivi stolac, jer sve se održava u prirodi.

Hrana je osobni izbor, a tko želi – može i ručati u hostelu.

Molimo SVE koji su zainteresirani ići, da se ovako organiziramo, a dodatna pitanja možete uputiti na broj: 099/590-2730 (Davor) ili e-mail: [email protected]

“Prihvatimo ovaj poziv Svemira! Neka to bude naša zajednička meditacija za pamćenje!”

39

39

Prethodna objavaTeam Drumming – Team Building
Slijedeća objava12. Ogulinski Festival Bajki 2017.
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.