Pozivamo Vas na UVODNO PREDAVANJE o orgonitnim uređajima, koje ćemo održati u nedjelju 10. rujna 2017. od 18-20 sati. Saznati ćemo kako su nastali, koju svrhu imaju i koja je njihova uloga u našim životima. Prva znanstvena ispitivanja rada i djelovanja orgonskih uređaja na ljudsko zdravlje, nalazimo u radovima W. Reicha, psihoanalitičara i suradnika S. Freuda i A. Einsteina. Ulaznica na uvodno predavanje je dobrovoljna donacija.

SUMA, Barčićeva 11, Rijeka (ulaz u dvorištu kroz haustor!) start 18h.

Prostor je pristupačan za osobe s invaliditetom.

Molimo Vas da svoje mjesto rezervirate mejlom na: [email protected]

Iduće nedjelje 17. rujna 2017. ako vas uvodno predavanje zainteresira, uključite se u RADIONICU u kojoj ćete naučiti kako se zaštititi od elektrosmoga i negativnih zračenja i izradite svoj vlastiti orgonit.

Svi sudionici dobit će na dar osobni džepni orgonit !

U današnje doba, glavni izvori negativnog zračenja su mobiteli i repetitori za mobilne uređaje, kompjuteri, mikrovalne pećnice, televizijski prijemnici, monitori, električne instalacije, dalekovodi, trafostanice, etc.

Većina modernog stresa uzrokovana je upotrebom elektroničkih uređaja koji proizvode elektro-smog.

Orgoniti imaju estetsku vrijednost i mogu biti ukras u našem okruženju, ali njihova je funkcionalnost za nas daleko  važnija.

  • Orgonit uvlači u sebe negativnu energiju i transformira ju u pozitivan orgon
  • Pročišćava prostor u kojem se nalazimo, kao i naše energetsko polje
  • Pomaže rast biljaka, smiruje nervoze kod djece i odraslih, pomaže pamćenju
  • Ojačava naše energetsko polje i čisti postojeće blokade

Orgonit nije iscjeljitelj i ne liječi, ali pokreće našu energiju i energiju prostora u kojem se nalazimo, aktivirajući time iscjeljiteljske mehanizme našeg organizma. Njegova uloga u današnjem psihofizičkom zdravlju čovjeka je nezamjenjiva, jer obnavlja našu energetsku strukturu, povezujući je jače s energijom Zemlje i Univerzuma.
DOBRO DOŠLI!

Više info na BLOG-u i u VIDEO intervjuu:

 

Prethodna objavaPrenatal yoga u Novom Zagrebu
Slijedeća objava06.09. je Uštap – Vrijeme za djelovanje, u zraku je visoka razina energije!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.