Veseli nas najaviti novi ciklus edukacije za primjenu tibetanskih zvučnih zdjela u okviru Peter Hess Akademije – Hrvatska

Datum: 10. i 11. veljače 2018.

Subota: 10.00 – 18.00
Nedjelja: 10.00 – 18.00

Mjesto:
Centar Prema Vama
Ilica 315
Zagreb

Edukacija za 1. stupanj Peter Hess zvučne masaže traje dva dana tijekom kojih ćete naučiti osnove zvučne masaže po metodi njemačkog fizičara i pedagoga Petera Hessa, pionira zvukoterapije na Zapadu. Metoda Petera Hessa trenutno se izučava i primjenjuje u 25 zemalja svijeta i sve je popularnija i kod nas.

Cilj I. stupnja Peter Hess zvučne masaže je upoznati polaznike s osnovama zvučne masaže po metodi Petera Hessa.

Tijekom intenzivne dvodnevne edukacije polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, svladati osnove praktične primjene zvučne masaže i osposobiti se za primjenu zvučnih zdjela na sebi i u privatnom okruženju.

Program

  • povijest nastanka Peter Hess® zvučne masaže
  • osobno iskustvo, osjećaj i doživljaj zvuka u tijelu
  • upoznavanje različitih vrsta zvučnih zdjela
  • teorija – djelovanje zvuka i zvučne masaže
  • demonstracija Osnovne zvučne masaže
  • vođena primjena Osnovne zvučne masaže u parovima
  • samostalna praktična primjena zvučne masaže u parovima, razmjena iskustava
  • mogućnosti primjene, ograničenja i kontraindikacije

Po završetku edukacije polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju po programu i od strane Peter Hess Instituta Njemačke. Edukacija je namijenjena svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Polaznici mogu pohađati samo I. stupanj bez obveze nastavka cjelokupne edukacije. Cjelokupna edukacija za praktičarke/praktičare Peter Hess zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, odnosno završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati. Po završetku sva četiri stupnja i supervizije polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta Njemačke pod nazivom: praktičarka/praktičar Peter Hess zvučne masaže.

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe.

Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holistička metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje u okviru različitih terapija i zdravstva kao komplementarna metoda te izravno u području obrazovanja.

Edukaciju provode prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije Hrvatske.

Cijena: 1.800,00 kn

Rok za prijave: 08. veljača 2018.

Način prijave: putem prijavnice na http://premavama.com/prijavi-se/ ili mailom na

[email protected]

Više o edukaciji http://premavama.com/peter-hess-akademija/program-edukacije/

Više o terminima edukacije: http://premavama.com/peter-hess-akademija/termini-edukacije/

Napomena

I. stupanj Peter Hess zvučne masaže uvjet je za pohađanje stručne edukacije pod nazivom „KLIK – PRIMJENA ZVUKA ZVUČNIH ZDJELA U RADU S DJECOM,“ stoga je ovo prilika za sve one koji se žele više posvetiti primjeni zvuka u radu s djecom da nakon pohađanja I. stupnja Peter Hess zvučne masaže nastave s edukacijom, upisom na program KLIK.

Edukacija iz programa KLIK će se održati od 19. – 23. rujna 2018. pod vodstvom Manuelle Kainz iz Austrije.

Više o programu KLIK

http://premavama.com/peter-hess-akademija/klik-program-za-djecu/

http://premavama.com/peter-hess-akademija/klik-program-edukacije/

 

 

Prethodna objavaIzazov kod ostvarivanja želja
Slijedeća objava24.-25.02. Zagreb – GONG INTENZIV – Osnove sviranja Gonga – Dvodnevni tečaj
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here