Aura meditacija

Želite li vidjeti svoju auru?

Ne zamisliti, vizualizirati, osjećati ili brinuti što drugi kažu da i vide i osjećaju, a vi –ne?

Dakle, doista vidjeti, naučiti protumačiti i, što je najvažnije, iscijeliti auru. Jer, ona je energetski odraz vaših tijela – fizičkog, misaonog, osjećajnog, duhovnog… Iscijeliti auru znači iscijeliti sebe.

Tehnika meditacije na auru

Vjerovati da je gledanje i iscjeljivanje aure dostupno samo izabranima i namijenjeno osobama s iznimnim sposobnostima, velika je pogreška.

Naša čula percipiraju ono što je dostupno tjelesnim osjetilima i ono što smo – naučili percipirati.

Tako auru može vidjeti baš svatko ako jednostavno savlada vještinu „gledanja“.

Meditativna tehnika koju sam osmislio kroz godine istraživanja i rada na sebi i drugima, iznimno je jednostavna, naučiti je može svatko, ne zahtijeva predznanje niti da ste „duhovna“ osoba.

Kako to da tehniku može naučiti svatko, bez obzira koliko smo različiti?

Različitost u naše živote donosi ono što zovemo osobnošću, našim “ja”, osobinama koje zovemo svojima, sviđanjima i nesviđanjima…

No naša je suština, Čista Svijest – Bog – Apsolut, koja ustvari jesmo, zajednička i ista za sve te su nam otvorene neslućene mogućnosti koje zbog ograničenja materije u koju smo “upakovani” i s kojom smo se poistovjetili, obično ne koristimo.

Ali da, svi imamo tu sposobnost, svi možemo naučiti tehniku meditacije i svi možemo vidjeti auru. Svoju i bilo čiju.

Je li teško naučiti ovu tehniku?

Koliko traje seminar i kako izgleda svakodnevna praksa nakon što ga završim?
Krećemo od najjednostavnijih stvari, asane i tehnike disanja koje pridonose otvaranju “duhovnih osjetila”.

Svi će auru vidjeti, neki prije, a neki kasnije, ovisno o tomu koliko su do sada radili slične stvari. Dvodnevni seminar, osim vještine gledanja, osposobnjava polaznike i za isceljivanje aure i uravnoteženje – balansiranje čakri.

Nakon samo desetak minuta meditacije osjećate se odmorno kao da ste spavali nekoliko sati.

Uspješno ćete prevenirati bolesti, održavati ravnotežu cijelog sustava, osjećati se radosno i poletno te uživati u životu

Tehnika je prilagođena svim osobama starijim od 10 godina. Jednom naučena, omogućuje vam da je samostalno radite sami u bilo koje vrijeme, ujutro ili navečer, prije posla ili na poslu.

Okrenite novu stranicu!

Prestanite se doživljavati samo kao tijelo prepuno ograničenja, osuđeno na starenje, bolest i smrt; kao krhko ljudsko biće koje nose vjetrovi uglavnom nemilosrdne sudbine!!

Istraživanje cjelovitog sebe, svoje materijalne i duhovne prirode, put je za naći svoju pravu bit, ono što doista Jesmo, izvan granica vremena i prostora, života i smrti!

Učinite prvi korak!

Dobrodošli na seminar!

Prethodna objavaRazgovor s bolešću
Slijedeća objavaDa bi živjeli, moramo umrijeti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.