Rak, The Final Frontier… Dijagnoza od koje se ledi krv u žilama jer se u većini slučaja radi o točki bez povratka. U tom stanju ljudi panično posežu za svim mogućim metodama ozdravljenja od standardnih do alternativnih, ali za mnoge je već kasno i vrijeme je za suočavanje s odlaskom. Naravno, otići ćemo svi i svaka inteligentna osoba će se pripremiti za ‘odlazak’, kao što se priprema za bilo koji drugi odlazak u svakodnevnom životu.

Iako daleko važnija, to je ipak druga priča. Ovdje pričamo o raku, ‘božjoj kazni’ za svijet kakav smo stvorili ili jednostavno prirodnoj posljedici ljudske pohlepe koja se protkala kroz prehrambenu, farmaceutsku i ostale industrije čije usluge svakodnevno koristimo, naivno vjerujući kako je kontrola onoga što konzumiramo u dobrim i dobronamjernim rukama.

Svaki dan nas na TV-u zabavljaju prekrasne, motivirajuće reklame za kupnju proizvoda u kojima se ne spominje ništa vrijedno već se prodaje priča u koju trebamo povjerovati i kupiti proizvod. Često se zapitamo kako je to uopće zakonom dozvoljeno, ali se vrlo brzo opet sjetimo urođenih ljudskih sklonosti varanja, požude, pohlepe, zavisti… Reklame na TV-u su vrlo očiti primjeri obmane običnih ljudi, a što se tek događa tamo gdje običan čovjek ne vidi? Ova moderna civilizacija se pretvara u opće ludilo pa nije teško ni povjerovati u sve one ‘teorije zavjere’ koje ‘službeni’ autoriteti na tim područjima tako samouvjereno ismijavaju.

Evo jedne takve ‘teorije’ o uzročnicima raka.

1. Hormoni u mesu i mlijeku: Većina domaćih životinja hranjena je umjetnim hormonima kako bi dobila na količini mlijeka i mesa. Umjetni hormoni uzrokuju infekcije, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološke rendgenske zrake, skeneri na aerodromima: Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi prije nego što je pobjegao iz ordinacije? Da, riječ je o smrtonosnim zrakama koje prouzročuju rak, a došli ste kako bi ste ga spriječili ili reagirali na vrijeme…

3. Aluminij u dezodoransima i antiperspirantima: Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gdje primjenjujemo dezodoranse prepune aluminija. Savjet? Koristite organske dezodoranse…

4. Toksična kozmetika: Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za stanice tumora. Počnite koristiti organsku kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz: Većina soje u Americi je genetski modificirana i ako ste obožavatelj, primjerice, sojinog mlijeka prebacite se na neko drugo jer… Sojino mlijeko sadrži hemaglutinin, tvar koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen.

6. Umjetni zaslađivači: Aspartam kao glavni sastojak umjetnih zaslađivača izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog crijeva kao i kanalizacijskog otpada. Zloglasni aspartam nalazi se u gotovo svim gumama za žvakanje, lijekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite sirovom šećeru.

7. Fluoridirana voda: Ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi niti pročišćava vodu koja prolazi kroz cijevi. Fluor zapravo onečišćuje vodu i ispire minerale iz našeg tijela te oslabljuje imunitet. Pijte izvorsku vodu.

8. Farmacija: Potražite iskrenog liječnika koji će vam dati savjete o prehrani kao prevenciji za rak dojke. Klonite se velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.

9. Umjetne boje za hranu i konzervans: Gotovo svaka umjetna boja za hranu proizvedena je u laboratoriju. Silni konzervansi doslovno guše vaše stanice i pretvaraju ih u stanice raka. Okrenite se šarenom organskom voću i povrću. Zdravo je, a i tanjur čini ljepšim…

10. Sapuni, šamponi, paste, kreme: I opet, ono što se primjenjuje na koži, vlasištu ili zubima završava u vašem krvotoku. Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci izazivaju rak.

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/10/14/osnove-zdravlja-top-10-uzroka-raka-dojke-koje-vam-mediji-i-lijecnici-nece-reci/

http://www.dnevno.hr/zdravlje/101615-lijecnici-i-mediji-vam-presucuju-deset-najcescih-uzrocnika-raka-saznajte-kojih.html

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 24.10.2013.
Slijedeća objavaMandarine dolaze!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here