Foto: GooKingSword/pixabay.com

Planetarni svemir smislio je urotu zbog koje će vaša životna iskustva biti ludnica od 30. kolovoza do 22. rujna. To se zove retrogradni Merkur.

Za neupućene ili skeptične, samo obratite pažnju na vaša životna iskustva tijekom sljedeća tri tjedna. Možda ćete se pridružiti milijunima vjernika koji planiraju cijelu godinu pomoću savjeta svog lokalnog astrologa saznati datume kada se Merkur kreće retrogradno.

Imajte na umu da se astrologija temelji na jednostavnom shvaćanju da svi planeti na nebu vrše svoj vlastiti jedinstveni utjecaj na svakog od nas i na svijet u kojem živimo. Evo kako planet Merkur djeluje na vas.

Merkur vlada vašom inteligencijom, umom, pamćenjem i svim vrstama komunikacije u rasponu od razgovora do pisanja poruka. Također, utječe na samoizražavanje i stil komunikacije.

U javnom smislu vlada trgovinom, računalima, telefonima, prijevozom i zračnim prometom. Položaj Merkura u vašoj natalnoj karti puno govori o tome kako izražavate svoje ideje i kako ih dijelite. Tijekom ova tri tjedna kada je Merkur retrogradan, vaše mentalne sposobnosti ne funkcioniraju dobro. U stvari, one “idu na odmor.”

U okviru ovog planetarnog utjecaja (koji se pojavljuje tri puta ove godine), komunikacije svih vrsta postaju “poremećene„. Doživjet ćete nesporazume i komunikacijske propuste u tolikom izobilju da ćete gledati u nebo i zvijezde i reći: “Što se to događa?”.

Odgovor je: Merkur je retrogradan.

Atma ponuda: Orgonska piramida MEGA (26 cm / 5.4 kg) – TOP MODEL

Evo primjera za neke od stvari koje mogu poći krivo u vašem životu u ovom trenutku:

Na primjer, bez obzira koliko dobro vi i vaš partner inače komunicirate, uhvatit ćete se kako govorite krivu stvar i kako dolazi do neuobičajenih nesporazuma.

Na poslu, čak i ako ste sigurni da ste sve jasno objasnili drugoj osobi , ona čini suprotno od onoga što ste rekli, a uz to je sigurna da je slijedila vaše upute. Vaši dokumenti na računalu kojima dokazujete te propuste, nestaju. Događaju vam se mehanički kvarovi svih vrsta na elektronskim uređajima.

Motor automobila će možda ispuštati čudne zvukove i promislit ćete: “Trebao bih otići kod auto mehaničara da to provjeri”. Pa, tijekom retrogradnog Merkura, bolje da uistinu odete kod mehaničara jer će vaš automobil zasigurno odjednom prestati raditi.

Mjesečni izvještaj s banke ne dolazi, kao ni proizvodi koje ste naručili preko interneta. Budući da Merkur vlada prijevozom, nije idealno vrijeme za kupnju automobila.

Dakle … U čemu je problem?

Ove vrste problema nastaju tijekom retrogradnog Merkura, jer sve iznenadne, normalne komunikacije postaju nepouzdane, pune dezinformacija, nedostaju  važni podaci ili su pogrešni. Uostalom, Merkur vlada umom, mentalnom jasnoćom, razgovorom, samoizražavanjem i ukupnom komunikacijom.

Tijekom retrogradnog razdoblja, intelektualni, komunikacijski i mentalni procesi neke osobe manje su pronicljivi. Oni postaju neoprezni, skloni greškama i zaboravu.

To objašnjava zašto se vaši postupci i odluke tijekom retrogradnog razdoblja čine sabotirani.

Top 10 stvari koje ne smijete raditi za vrijeme retrogradnog Merkura
1. Ne sklapajte ugovore

Ovo nije dobro vrijeme za pregovaranje ili donošenje odluka. Izbjegavajte potpisivanje bilo kakvog pravnog dokumenta. Bez obzira što nešto imate u pisanom obliku, to bi moglo zahtijevati ozbiljnu reviziju kada se Merkur bude kretao prema naprijed. Mogli bi propustiti neke detalje.

Ili nešto što ćete  možda znati tek kad se Merkur bude kretao prema naprijed. Imao sam prijateljicu koja se vjenčala za vrijeme retrogradnog Merkura; tri tjedna kasnije, njezin novi suprug odlučio joj je reći da ima dvoje izvanbračne djece.

Ne prihvaćajte i ne započinjite novi posao. Ako to učinite, možda ćete požaliti. Imao sam jednu klijenticu koja nije poslušala savjet. Prihvatila je novi posao, a mjesec dana poslije, kada se Merkur počeo kretati prema naprijed, tvrtka je toliko  promijenila svoj posao da više nije ličio na onaj koji je prihvatila.

Njezin odnos sa šefom se kompletno promijenio i on se pretvorio u galamdžiju, šovinističkog  šefa iz pakla! Tijekom retrogradnog Merkura, stvari nisu onakve kakvima se čine.

2. Ne pokušavajte zaključiti prodaju

Nema goreg vremena za zaključivanje posla. Ako “prodajete” svoje ideje ili proizvode svoje tvrtke, izbjegavajte pokušavati  “zaključiti prodaju” za vrijeme retrogradnog Merkura, jer može doći do  “zastoja”, izgovora i kašnjenja.

Ili bi vaš klijent nekako mogao pogrešno shvatiti vašu prezentaciju. Kupac bi mogao sve otkazati ili promijeniti mišljenje.

3. Nemojte pokretati nove projekte

Izbjegavajte pokretanje novih projekata ili donošenje odluka da napravite “veliku prezentaciju.” Ljudi bi se mogli suprotstaviti ili je ne razumjeti.

Možda kasnije saznate da ste izostavili vitalno važan detalj o kojem niste razmišljali. Ako se vaš projekt  usvoji, može doživjeti neuspjeh  ili biti potpuno restrukturiran.

4. Zakazivanje sastanaka

Izbjegavajte (ili smanjite) zakazivanje sastanaka i događanja tijekom retrogradnog Merkura kako bi izbjegli zabune, pogreške i otkaz. Jednom sam imao klijenta čiji je posao bio “prezentacija javnih seminara.”

Imao je smiješno veliki broj odustajanja i “ne pojavljivanja” na seminarima tijekom retrogradnog Merkura i to se ponovilo 4 puta. Rekao sam mu da prestane držati seminare tijekom tih datuma. Taj savjet je riješio njegov problem.

5. Izbjegavajte putovanja

Ako ne možete staviti određeni put na čekanje, samo imajte na umu da možete očekivati neobičnu količinu otkazivanja letova u zadnji čas, odgode sastanaka i dugih kašnjenja prijevoza. Pripazite na vašu prtljagu.

Poduzmite dodatne mjere opreza, jer u ovo vrijeme  može doći do krađe ili bi se jednostavno mogla izgubiti. Ponovno potvrdite i vaše rezervacije, te adrese za svoje sastanke.

7. Ne kupujte računala i ne instalirajte ništa

Mogli bi otkriti da ste kupili “računalo iz pakla” i požaliti što niste kupili onaj s tri godine jamstva koje je prodavač predložio.

A, kada instalirate novi softver, također, očekujte propuste.

8. Ne popravljajte auto, osim ako nije neophodno

Popravci na opremi u automobilu trebali bi biti odgođeni. Ako morate nešto popraviti, obavezno tri puta provjerite je li sve dobro napravljeno.

Kada se Merkur počne ponovno kretati prema naprijed, mogli bi shvatiti da popravak nije ispravno učinjen i da ćete ga morati ponovno popravljati.

9. Ne kupujte stvari

Osim ako volite kupnju zbog koje ćete kasnije požaliti, jer ćete otkriti kako nešto nije u redu s kupnjom. Jednom sam kupio skupo odijelo tijekom retrogradnog Merkura, samo da bih dva tjedna kasnije otkrio (kada se Merkur kretao prema naprijed), da je to isto odijelo 40% sniženo.

U stvari, to je loše vrijeme za ikakvu kupovinu, jer možda na kraju saznate da je proizvod “prevelik ili premali” ili jednostavno ne stoji dobro. Ako kupite poklon za nekoga, budite spremni na reakcije u stilu: “Hvala, ali zelena je moja najgora boja!” ili “Već imam jednu istu takvu stvar.”

10. Nemojte odabrati cimera ili se useliti nekome

Imam jako dobrog prijatelja koji je tražio sustanara tijekom retrogradnog Merkura. Izabrao je osobu za koju je bio siguran da će biti savršen cimer.

Sve je izgledalo odlično, ali kad se Merkur počeo kretati prema naprijed, njegov novi cimer je otkrio drugo lice, volio je svirati glasno i gledao je TV do ranih jutarnjih sati jer je patio od nesanice.

Atma ponuda: Orgonski Privjesak Zvijezda (šungit-zlatni listići)

Najbolji savjet:

Kako biste izbjegli ove probleme, prije donošenja važnih odluka pričekajte da se Merkur ponovno počne kretati prema naprijed. Tada će komunikacija biti jasnija. Također, tada će vam se otkriti važne informacije koje sada ne znate dok je Merkur retrogradan.

To novo znanje pomoći će vam da donesete ispravnu odluku. Ako uzmete u obzir ove savjete i upozorenja, imat ćete manje frustracija, manje grešaka i razočaravajućih neuspjeha u ova tri tjedna. Najbolje od svega,  od 22. rujna – kad se Merkur ponovno počinje kretati prema naprijed, bit ćete u boljoj poziciji da svoje namjere uspješno ostvarite.

Izvor: theearthchild/atma.hr

Prethodna objavaOgrlica Lapis Lazuli (Afganistan) i Srebro (Tibet) – Kraljevski kamen
Slijedeća objavaHram Kailasa u Indiji: Neuništiv, izgrađen od planine nepoznatom tehnologijom – TKO i ZAŠTO?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.