Foto: pixabay.com

Vas dvoje imate drugačiju vezu. Nešto što nikad niste osjećali prema nikome. Neka čudna nevidljiva sila vas privlači jedno drugome. Znate da se možete opustiti uz ovu osobu – možete biti ono što jeste – bez glume, bez visokih zaštitnih zidova oko vas.

Od trenutka kada ste se upoznali, imali ste trenutan klik. Čak i tada, htjeli ste reći toj osobi sve. Nešto vam je govorilo da je to u redu. Nešto vam je govorilo da je to mjesto sigurno mjesto.

Vaš najbolji prijatelj više je od prijatelja. Ta osoba je netko s kim ste zauvijek povezani.

Iako već znate da je vaš prijatelj vaša srodna duša, ovdje su neki znakovi koji će potvrditi ono u što sumnjate, piše Her way.

Ako imate takvu osobu u svom životu, smatrajte se prilično sretnom osobom, jer je srodne duše postalo tako teško pronaći.

1. Telepatska veza

Jednostavno možete komunicirati bez izražavanja riječi. Dovoljan je samo jedan pogled ili jednostavna gesta.

Čudno je kako se savršeno razumijete bez ikakve verbalne komunikacije.2. Iskrenost

Vaš prijatelj će vam reći što trebate čuti. Čak i ako je nešto što ne želite čuti, opet će vam reći. Srodne duše su drugi dio vas i u njihovu interesu je da napravite prave izbore, jer zajedno tvorite cjelinu.

Ta osoba vam se ne boji reći ‘ne’. Vaš je odnos toliko iskren da druga osoba uvijek smije zaustaviti nešto što smatra pogrešnim – i sve to za vaše dobro.

3. Kritične situacije

Što god vam se dogodilo, uvijek postoji jedna osoba koju ćete prvu nazvati – vaš najbolji prijatelj, vaša srodna duša.

Svaki put kada se dogodi nešto veliko, znate da to morate podijeliti sa svojom drugom polovicom. Bez obzira je li dobro ili loše, ta osoba mora prva to saznati.4. Izlasci sa suprotnim spolom

Nema boljeg partnera od nje. Nikada se ne natječete kad se radi o muškarcima. Ona će propustiti svaku priliku da ‘uhvati’ muškarca,  ako vidi da je vama potrebna pomoć.

Kad već govorimo o pravoj ljubavi…

5. Osuđivanje

Nikada vas, baš nikada neće osuđivati zbog vaših pogrešaka. Bit će iskrena s vama, reći će vam da ste zeznuli stvari i da se morate suočiti s tim.

Pomoći će vam da naučite nešto iz svojih pogrešaka, tako da ih više ne činite. Ali nikada vas neće osuđivati, jer vas razumije.6. Ljupko ste iritantni

Ljudi na vas dvoje gledaju kao na stari bračni par. A vi se stvarno i ponašate tako. Vi se raspravljate kao stari bračni par, razgovarate kao stari bračni par i volite jedno drugo kao što se voli stari bračni par.

Ono što radite je toliko slično i sinkronizirano da ljude to ponekad nervira. Štoviše, oni postaju ljubomorni i izražavaju to takvim ponašanjem. Nemojte obraćati pažnju; vas dvoje ste savršeni jedno za drugo – a mrzitelji će mrziti, mrziti, mrziti.

7. Nema neugodne tišine

U redu, to se nikada nije dogodilo. Možete sjediti jedno pored drugoga satima, ne raditi ništa, i još uvijek ćete se dobro zabaviti. Ponekad, jedino što trebate jedno od drugog je prisutnost.

Ako niste voljni pričati, ako ste uzrujani, prisutnost vaše srodne duše će vas smiriti i pružiti vam podršku i sigurnost.

8. Razumijete se

Kad ste sretni, ona je sretna. Kad patite, ona pati. Stvari koje vam se dogode mogu se isto tako događati i njoj. Nema osjećaja na svijetu kojeg ste iskusili, a ona nije.

Toliko brine o vama da dijeli vaše emocionalno stanje. I uvijek će to učiniti.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

9. Podrška

Ona će vas dignuti kad padnete. Pogurat će vas kad vam je to potrebno. Ona je tu za vas u svemu što radite. Ona će vam pomoći da ostvarite svoje snove, jer su to i njezini snovi.

Ono što je najvažnije, ona će vam pomoći da budete najbolja verzija sebe. To je njezin utjecaj koji će vas učiniti boljom osobom.

10. Udaljenost

Nema te udaljenosti koja vas može razdvojiti. Možete otići negdje na duže vrijeme ili mogu proći mjeseci da se ne čujete, ali u onom trenutku kada se vidite, nastavljate tamo gdje ste stali.

To je ono što čini istinski prijateljstvo.

Tako to izgleda kada vam je u životu vaša srodna duša.

Vi ste jedna sretna osoba.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Prethodna objavaSpoznaj silu uma: Sve što je čovjek IKADA stvorio, prvo je bila misao!
Slijedeća objavaDjeca samoljubivih roditelja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.