Predavanje:

KARMA I REINKARNACIJA

11.5. u 19 sati
Kralja Zvonimira 20, Zagreb (Pozvoniti na “Altona”) – Google karta

Ulaz besplatan
Info: [email protected]
097 655 0437

atma.hr – 45

Srdačno Vas pozivamo na predavanje “Karma i reinkarnacija”. Na predavanju će biti objašnjen zakon uzroka i posljedice iz perspektive Učitelja duhovnog puta Sant Mat, kao i uloga unutarnjeg Svjetla i Zvuka u procesu oslobađanja iz kruga rađanja i umiranja.

Sant Mat je drevni duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Tko sam? Koliki je čovjekov stvarni potencijal? Zašto smo ovdje? Kako ostvariti trajnu sreću? Jedan od ključnih elemenata Sant Mata jest meditacija na unutarnje Svjetlo i Zvuk ‒ metoda za spoznavanje sebe kao duše ili čiste svijesti. Unutarnje Svjetlo i Zvuk suptilni su oblici energije prisutne u svemu. Fokusirana pozornost na ove suptilne energije tijekom meditacije vodi nas do trenutka kada spoznajemo svoje istinsko ja, koje ima iste osobine i sposobnosti kao i Izvor iz kojeg dolazi.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Učenje meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk, kao i sva predavanja, besplatni su.

Sve informacije o meditaciji na unutarnje Svjetlo i Zvuk zainteresirani mogu dobiti i na tjednim informativnim susretima, nedjeljom u 19 sati, na istoj adresi.

Predavanje se održava u organizaciji Holozofskog društva Hrvatske.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here