Davno, žene su se redovite sastajale u krugu i zajedno pjevale, molile, čarale, iscjeljivale…

Htjela bih da se i naš krug formira i da doživite snagu tog grupnog ženskog druženja i da osjetite ljekovitu blagodat istog.

atma.hr – 45

Radile bi Shakti dance® na temu SELF LOVE – Ljubav prema Sebi, meditacije iz tradicije Kundalini yoge, imale bi kakao ceremoniju i nakon toga freestyle ples uz mantre.

Što je SHAKTI DANCE® ?

Shakti dance® je Yoga plesa. Osmislila ga je Sara Avtar 90-tih godina. Sara je dugogodišnja plesačica i učiteljica Kundalini yoge.

Ovaj ples spaja dah, pokret i um, širenje i spajanje svijesti s beskonačnim bićem koje jesi. To je splet harmoničnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinsku podršku prekrasne glazbe.
Shakti je ženski univerzalni stvaralački princip koji pobuđuje našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje da uživamo u punoći sebe, života… Pomaže da se povežemo s najvišom kozmičkom silom stvaranja u sebi.

Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (yoga postura), ritmičkog disanja, plesnih vježbi u krugu, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu mantre (Celestial Communications & Mantric Choreographies).

Njeguje slobodni, organski i kreativni izraz tvog unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od zastoja i blokada, otpušta stres, te nadahnjuje da uroniš u bujnu prirodu svog postojanja i svega što jesi.

Potrebno ponijeti:

Obući se u bijelo, idealno duga suknja dolje. Ponijeti bijelu maramu.

Ako nemate navedeno, onda nešto u svijetlim bojama.

Druženje bi trajalo 2 sata, preporučena donacija 80kn i jedan cvijet (za ukrašavanje oltara).

Tko god osjeća želju za povezivanjem sa Ženom u Sebi, pokretom, tko želi osjetiti moć ženskog kruga, tko čuje poziv… neka nam se pridruži!

Mjesta su ograničena, pa molimo da se obavezno prijavite na:
[email protected], 095 8635 171

Čekam Vas….💖

Subota 11.05., 18-20h

Udruga Vestigium, Rudeška 142, Zagreb

Vodi: Jagdeesh Kaur (Gloria Zacskai)
certificirana učiteljica Kundalini yoge i trenutno na učiteljskom tečaju za Shakti dance® učiteljicu u Sloveniji

atma.hr – 61
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here