Besplatno uvodno predavanje u Program osobne moći koji će vam kroz tapkanje i tehnike energetske psihologije pomoći da izgradite svoje samopouzdanje, osobnu moć i promjenite svoj unutarnji razgovor.

O programu:

Znaš onaj osjećaj koji dolazi nakon euforije vođene nečim što želiš napraviti a onaj glas u glavi ti kaže “ Ma pusti, ne možeš ti to?” ili još bolje “ Uz sve te obaveze nemaš ti vremena za to” ili “ Spusti se na zemlju i ne sanjaj”?!

A znaš li zapravo što se dogodilo? Izgubila si vlastitu moć! Izgubila si samopouzdanje i onu dječju crtu u sebi koja ti govori da možeš sve što hoćeš! Izgubila si hrabrost!

Kako je do toga došlo? Sama si se uvjerila, naravno uz svesrdnu pomoć okoline, čak i tvojih najbližih (naravno oni su to radili jer nisu znali drugačije i jer su mislili da te tako štite od razočaranja) da ne možeš, da nisi sposobna i da si zapravo slaba.

Znam o čem pričam, i sama sam sve to prošla. Mislila sam da ne mogu voditi svoj posao, da moram biti ovisna o poslodavcu! Mislila sam da nisam baš najbolji materijal za majku a sada imam dvoje djece kojima sam super mama. Mislila sam da me nitko neće voljeti i željeti biti moj partner, a već sam 12 godina u braku. Mislila sam da nemam nikakve sportske sposobnosti a naučila sam snowboard i wakeboard i windsurf i voziti bicikl i učim yogu. Svašta sam ja mislila da ne mogu, isto kao što misliš i ti.

I što sam napravila, poduzela sam korake! Shvatila sam na neću biti nemoćna i strahu, odricati se života jer nešto mislim da ne mogu, vratila svoju osobnu moć i samopouzdanje i ostavrila sve što sam željela.

Kreairala sam tako i ovaj program po uzoru na to što sam radila sama na svom primjeru, i na primjeru klijenata s kojima radim.

Programom kroz 4 tjedna i 4 grupna i 4 individualna susreta zapravo radimo na tome da vratite svoju moć i da napokon krenete raditi one stvari koje bi voljele, a mislite da ne možete.

Program je koncipiran kroz jedan grupni susret tjedno, jedno individualno tapkanje u trajanju od 1 sata putem Skypa ili telefona i moje svakodnevne podrške u zatvorenoj Facebook grupi.

Program počinje u ponedjeljak 16.10.2017. u 18:30 i tako kroz 4 tjedna.

Kotizacija za program iznosi 1800 kn plativo u dva obroka.

To je 450 kn tjedno ili 64 kn dnevno za to da vratiš svoje samopouzdanje, popraviš sliku o sebi i promijeniš svoj život u potpunosti.

Već nakon 10-tak dana vidljivi su rezultati!

Program se može pratiti i online iz svih dijelova Hrvatske i svih dijelova svijeta.

Zbog ograničenog broja mjesta na maksimalno 8 potrebna je uplata rezervacije mjesta na žiroračun u iznosu od 300 kn.

Radujem se zajedničkom napredovanju,

Danijela

Danijela Medaković finale logo tapkanje
[email protected]
095 7421 162
www.tapkanje.eu

Prethodna objavaIntuitivna anatomija – ThetaHealing® tečaj
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 07.10.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.