Foto: pixabay.com

11. studenoga je vibracijski snažan dan zbog činjenice da je to 11. dan 11. mjeseca. I mi smo u godini broja 11, što ga čini jednim od najmoćnijih dana u više od zadnjih 100 godina, piše atma.hr.

OGLAS 78 300×600 centriran
1111 ili 11/11 posjeduje poseban duhovni značaj jer se vjeruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promjenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i Svemir također koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste Božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smjer i kako bi vam osvijetlili put ispred vas.

U numerologiji, broj jedan označava nove početke, ali kada postoji niz, poput 11. studenoga (11/11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućuje da se svi probudimo za novi potencijal, piše Mystical raven.

11. studenoga stoga je moćno vrijeme da promijenite svoj život, postavite namjere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i nove razine prosvjetljenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

39

Značenje 2018. godine

Posljednji put smo doživjeli Univerzalnu godinu broja 11 u 2009., a zatim prije toga u 1910., tako da više od 99% svjetske populacije iskusi jednu ili dvije Univerzalne godine  vibracije broja 11 u svom životu.

U numerologiji broj 11 je glavni broj – ‘glavni’ znači da ima intenzivnu / visoku vibracijsku frekvenciju i da djeluje unutar eteričnih, magičnih i transcendentalnih područja stvaranja. Glavni brojevi posjeduju veliki potencijal za učenje i rast i mogu donijeti velike promjene u vašem životu.

Broj 11 je najintuitivniji broj i jasan je kanal koji vodi prema podsvijesti. To je broj vodstva, osobne moći i duhovnih istina.

77

Shambhala

Riječ ‘Shambhala’ rezonira s glavnim brojem 11 u numerologiji … i savršena je riječ koja nam može pomoći da prihvatimo veći potencijal naše Univerzalne godine broja 11.

Shambhala je sanskrtska riječ koja grubo prevedena znači mjesto mira, spokoja i sreće. Svatko od nas ima slobodu u našim srcima / umovima da odabere iskusiti Raj ovdje na Zemlji, mjestu Shambhale.

Imamo mogućnost da živimo život u kojem smo ljubazni prema drugima, u kojem živimo u skladu sa Zemljom i služimo nečem većem od nas.

Naša univerzalna  godina broja 11 je poziv na buđenje, poziv da se prisjetimo Shambhale, da se prisjetimo kako se svijet lijepo osjeća kad doživljavamo svoje živote kroz naša srca i kako kad odlučimo stvoriti Shambhalu u svemu što radimo, budimo najbolje u sebi i potičemo druge da rade isto.

OGLAS 78 300×600 centriran
Konačne misli za ovaj važan dan

Ako osjećate da vam je život usporen, ako se osjećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. studenoga sigurno će vam donijeti dah svježeg zraka.

Da biste iskoristili energiju 11. studenog u svoju korist, morate je aktivirati.

Morate otvoriti srce energiji i zaželjeti dobrodošlicu u vibracijama novih početaka.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

HIMALAYAN 100% HEMP - RUKSACI OD KONOPLJE

Budi eko, budi cool!

Otkrij u ATMA webshopu veliki izbor modernih ruksaka od konoplje, dostupnih u izobilju boja i bogatog dizajna! Svaki ruksak je napravljen od eko konoplje, ručno izrađen u Nepalu.

Konoplja je izuzetno čvrsta, „diše“ i upija vlagu s tijela dok istovremeno sadrži antibakterijska i antimikrobna svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Konoplja neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava. Trajnost do 10 godina!

Svaki ruksak sadrži i odjeljak za laptop do 38 cm veličine, ruksaci imaju mekane, pamukom podstavljene remene i dio koji dodiruje leđa. Ruksak ima višestruke džepove te dva bočna pretinca za boce.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.