Dragi naši polaznici!
Najavljujemo raspored radionica konstelacija pod vodstvom g. Vedrana Kraljete ( jedinog certificiranog konstelatora u Hrvatskoj od strane osnivača konstelacija Berta Helingera ) kako slijedi:

UTORAK, 11.12.2018. MINI RADIONICA U TRAJANJU OD 16-22H.

atma.hr – 45

NA ADRESI RUDEŠKA 142 ( prostor udruge Vestigium )
link s lokacijom: https://goo.gl/maps/AvNQbgtpiB82

Dobrodošli ste pridružiti nam se ukoliko želite postaviti svoju osobnu temu ili želite sudjelovati kao reprezentant u tuđim radovima.

Broj prijava je ograničen i
prijava je OBVEZNA – bez obzira na vrstu sudjelovanja.

PRIJAVLJUJEM SE ZA RADIONICU 11.12.2018. KAO SUDIONIK BEZ PLAĆANJA.

Sve ostale važne informacije dobiti ćete nakon prijave!Prilikom prijave molim Vas navedite datum radionice na kojoj biste sudjelovali, status sudjelovanja (tema privatna ili poslovna, sudjelovanje).

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće, stojim Vam na raspolaganju putem maila!

Srdačan pozdrav i srdačno dobrodošli! 🙂

Ives Sablić
Workshops organizer

SiKon – Mreža za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru
Facebook: https://www.facebook.com/sikonmreza
[email protected]
www.konstelacije.com

 Gospodin Vedran Kraljeta o konstelacijama:


VEDRAN KRALJETA

Sin, brat, suprug i otac kćeri i sina. S obitelji živi u Zagrebu. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Dugogodišnji je poduzetnik. Posebno je motiviran i iskusan u radu s obiteljima i njihovim poduzećima. Prvi je uveo i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. Susreo se, živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru. Kroz radionice, javna predavanja, članke i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i razvija „Hellingerove“ konstelacije. Jedini je registrirani voditelj konstelacija i prvi član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske.

atma.hr – 45

O konstelacijama po njihovom “ocu” Bertu Hellingeru

Konstelacije pružaju iskustvene uvide u osobne i grupne skrivene dinamike koje oblikuju odnose i veze između ljudi, te zakona koji djeluju na sve njihove važne interakcije. Prvo, na odnose u obitelji, dakle i između muškarca i žene, roditelja i djece, i njihovog odgoja. Zatim na svijet rada, organizacija i institucija, te šire, na veće grupe, narode i kulture.
Istovremeno, konstelacije pomažu klijentima dobiti iskustvene uvide o poremećajima koji vode sukobima, isključivanju, neuspjesima i nesrećama u njihovim odnosima. Konstelacije pomažu otkriti “rješenja”, promjene za povratak poštovanju narušenog reda koje ti zakoni (“poretci ljubavi”) traže i kao i poremećaji, odražavaju se i na tijelo. Imaju važnu ulogu u bolestima, u zdravlju tijela, duše i uma.

Konstelacije pomažu odgovoriti na pitanja: kako živjeti istinske vrijednosti, poštovanje, zahvalnost, dobrotu, nježnost, suosjećajnost, čestitost, hrabrost i skromnost, kako praštati, osloboditi se stida, krivice i straha, živjeti istinu o sebi, rasti i graditi odnose zrele ljubavi koji njeguju život, uspjeh, zdravlje, snagu i mir?

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here