Art: Adam Scott Miller

Kako su Venera i Sunce u Jarcu ušli u kvadrat s Uranom u Ovnu, kod mnogih su krenula razna neočekivana događanja, nagle promjene koje donose kod nekih manje, kod nekih veće uzbuđenje.

Za neke je riječ o nekim manjim naglim promjenama kao što su iznenadne posjete i susreti, dok je kod onih kod kojih su ove planete u kontaktu i prave neki aspekt s natalnom planetom, riječ o nekim većim promjenama.

Zbog pojačane napetosti, kod nekih one donose nagle sukobe. Kod mnogih ima više stresa, koji neočekivana događanja često donose. Najviše će osjetiti ove napete aspekte svi oni koji imaju Sunce, Mjesec ili podznak u kardinalnim znacima: Ovnu, Raku, Jarcu i Vagi.

Mnogi će se pod tim utjecajem sukobljavati s nečim. Neki će pokazati inat, nepopustljivost i to dovodi do konflikata, a kod nekih bi moglo dovesti i do naglih rastanaka i prekida nekih odnosa. Ne brzajte, ne žurite, ne ulazite u nagli rizik, ako imate neku planetu tu. Mnogi će ući u nešto što je neizvjesno.

Mjesec je u posljednjoj četvrti u Škorpionu, tako da je ljutnje, ili pojačanih strasti bilo više. Mjesec u Škorpionu u posljednjoj četvrti lakše dovodi do prekida, ili kraja nečega. Također do pojačane ljubavne strasti i privlačnosti, ili kod nekih do ljubomore ili negativnih emocija, koje nisu lake. Povoljno je što je Mjesec u sekstilu sa Suncem i Venerom. To može malo ublažiti situaciju, poslije bure donijeti blago smirenje i kod nekih nalaženje rješenja – ako ima jake volje, a bit će je kod fiksnih znakova.

Ovo su dani kada nije dobro ući u rizik, neizvjesnost, mada će mnogi ući. Ako uđete recimo u novu vezu, ona pod utjecajem ovog kvadrata neće potrajati. Ako uđete u neki financijski rizik i to se može pokazati kao nepovoljno. Budite oprezni i ne žurite s odlukama.

Merkur je ušao u Jarca i to s razlogom, da pomogne da vaše odluke, razgovori, komunikacija i dogovori budu više zasnovani na razumu, na činjenicama, na korisnim stvarima, da objektivno sagledate stvarnost.

Merkur u Jarcu će u narednim danima biti u konjukciji sa Saturnom, što će utjecati na veći trud u komunikaciji, ili udubljenje u rješavanje nekih problema, mudro i metodično sagledavanje prošlog iskustva. Kod drugih će dovesti do poteškoća u komunikaciji, usporene komunikacije, ili komunikacije u kojoj ima čekanja na nešto, odugovlačenja.

U donošenju odluka bit će i sumnje, kolebanja, ili nekih negativnih stavova, koji nepovoljno djeluju. Komunikacija s nekim tko je u simbolici Saturna, tko ima iskustvo, tko je tradicionalan, ozbiljan ili odgovoran, ili pak stariji puno od vas.

Bit će i susreta s osobama koje dugo niste vidjeli.

Ako imate podznak u Vagi, ili na početku Škorpiona, ili u Biku, Blizancima, budite oprezni u prometu.

Dani koji su pred vama, a posebno 15. i 16. su povoljni da nešto dovedete do završetka, nešto što ste u prethodna 2 tjedna radili, jer su to posljednji dani posljednje četvrti Mjeseca. Uvijek poslije kraja dolazi i prilika za novosti, a one će se ukazati već od 17.01., kada će biti Mladi Mjesec biti u Jarcu.

Stoga završite ili prekinite nešto što nije bilo dobro za vas, ako tako nešto postoji i spremite se da krenete u nova događanja, koja mogu biti za neke i vrlo lijepa i pozitivna, jer će Mladi Mjesec biti u konjukciji s Venerom pri kraju Jarca.

Svetlana Milenković-Filipović

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Prethodna objavaJaki ljudi su sposobni usrećiti nekoga i kada sami prolaze kroz oluje!
Slijedeća objavaZašto ste UŽASNI: Vodenjak kasni i na vlastiti sprovod, Škorpion gori od najgoreg! :-)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here