Sanjate li o tome kako ćete otići na putovanje i vidjeti svijet?

Otkrivamo 11 koraka pomoću kojih ćete taj san pretvoriti u stvarnost koristeći Zakon privlačnosti.

Vjerujte u zakon privlačnosti, on funkcionira – meni je pomogao da manifestiram svoj život iz snova, a to možete i vi.

1. Gdje biste željeli otići?

Naravno, ako osjećate strast prema putovanju, vaš odgovor je ‘svugdje’. No, iako bi bilo lijepo otići na put oko svijeta, počnimo s nečim manjim. Na primjer možete otići negdje svakih 6 ili 12 mjeseci.

Na taj način, imati ćete nešto na što ćete se usredotočiti u budućnosti i svake godine možete se fokusirati na manifestiranje manjeg iznosa novca.

Dakle, koja je top destinacija na vašem popisu putovanja? Budite precizni. “Negdje toplo” jednostavno nije dovoljno.

Otvorite mapu i ograničite se na dvije zemlje. Zapamtite, ukoliko želite posjetiti obje zemlje, one bi trebale biti blizu jedna drugoj. No, idealno bi bilo da odaberete jednu zemlju. I onda odlučite koji ćete grad ili gradove posjetiti.

2. Zašto baš te zemlje?

Vrlo dobro, odabrali ste određeno mjesto koje želite posjetiti, ali zašto? Što ćete činiti tamo? Mnogi ljudi izaberu neko mjesto samo zato što im se sviđa kako to zvuči. I to je u redu. No, također je potrebno znati zašto točno idete tamo.

Na primjer, ako idete u razgledavanje, odlučite koje građevine želite vidjeti, koje muzeje želite posjetiti, na koja zbivanja želite otići. Planirate li također puno izlaziti? Izvrsno! Napravite popis klubova u tom području koji vam se sviđaju.

Idete li na skijanje? Kakvo skijalište preferirate, kakvu stazu? Hoćete li uzeti lekcije? Kada je najbolje vrijeme za odlazak?

Uglavnom, naučite o mjestu na koje idete što više možete, učite o znamenitostima, hrani, glazbi, povijesti i kulturi. Možete čak početi učiti i jezik koji se tamo govori.

3. Na koliko dugo?

Sljedeća stvar koju trebate učiniti je odlučiti koliko dugo želite ostati. Opet, ” što je duže moguće”, nije dovoljno precizno. Koliko vremena vam je stvarno potrebno u toj zemlji?

Nakon što ste se odlučili što sve želite učiniti i vidjeti za vrijeme putovanja (kao što je opisano u koraku 2), znati ćete koliko vam je dovoljno. Osim toga, trebate uzeti u obzir koliko dana možete realno ostati (koliko možete uzeti slobodnih radnih dana, ostaviti svoje prijatelje i obitelj, kućne ljubimce i sl).

4. Odredite količinu novca

Raspitajte se o cijeni karata, hotela, odlučite koliko novca vam je potrebno ponijeti sa sobom. Pogledajte cjenike restorana u koje želite ići, cijene u lokalnim supermarketima, cijene prijevoza, ulaznica za muzeje i slično. Želite znati točno koliko novca će vam trebati (a to može biti manje nego što mislite).

Dodajte objektivnost i strateško razmišljanje u vašu viziju. Brže ćete se kretati prema svom cilju ako imate detaljan plan u ruci.

No, nakon što ste to sve isplanirali, nemojte se previše usredotočiti na novac, jer ćete početi brinuti o svim troškovima, čime ćete poslati pogrešnu poruku Svemiru. Dovoljno je znati koliko će vas koštati i vjerovati da će novac doći.

5. Napravite mapu želja

Sada kada ste dobili sve potrebne informacije, organizirajte ih na mapi želja.  To može biti standardna mapa želja – izrežite slike iz časopisa i zalijepite te slike na veliki komad papira ili zakačite na pano.

No, to također to može biti i mapa slika i dokumenata o putovanju koju možete držati na računalu i redovito je pregledavati, to može biti i pozadina za vaš telefon ili nešto drugo. Ideja je imati vizualni prikaz svog cilja.

6. Nastavak prikupljanja informacija

Nastavite prikupljati podatke o planu vašeg putovanja. Na primjer, ako vidite sliku koja vam se sviđa, dodajte je u mapu želja.

Također se prijavitie za e-mail obavijesti iz zrakoplovne tvrtke i hotela, redovito čitajte turističke časopise i web stranice za inspiraciju, razgovarajte s ljudima kako biste dobili savjete.

7. Pronađite nekoga tko dijeli vaš san

Bit će vam od pomoći ako budete imali nekoga tko ima iste ciljeve kao i vi. Možete tu osobu čak i pozvati da putuje s vama.

Na taj način ćete imati stalan podsjetnik na vaš cilj, možete napraviti planove putovanja i vizualizirati zajedno, razmjenjivati pozitivne misli i učiniti vaš cilj realnijim.

8. Postavite rok

Kada idete? Odaberite datume, obilježite ih u svim kalendarima koje imate (na zidu, na telefonu, u računalu) i recite za njih svim prijateljima. Čak i ako je to godinu dana unaprijed.

Ne planirajte ništa drugo za te datume i pokušajte postojeće planove ne mijenjati previše. Na taj način šaljete svemiru poruku da ste ozbiljni u vezi putovanja.

p.s. Ne zaboravite provjeriti kada je najbolje vrijeme za odlazak na vaše putovanje.
9. Vjerujte da će novac doći

To je vjerojatno najteži dio – otpustiti i imati vjeru u svemir. Biti realan u vezi troškova putovanja, ali ne brinuti na koji će način novac doći.

Samo mislite o tome kako idete negdje uskoro i kako će prilike za zaradu doći.

10. Čitajte citate o putovanjima

Ovo su neki koji bi vas mogli potaknuti.

“Putovanje – ostavlja vas bez riječi, a onda vas pretvori u pripovjedača.” – Ibn Battuta

“Putujemo, neki od nas zauvijek, kako bismo pronašli druga mjesta, druge živote, druge duše.” – Anais Nin

“Najradosniji trenutak u ljudskom životu je odlazak u nepoznate zemlje. “- Sir Richard Burton

“Nisam više ista, nakon što sam vidjela mjesečev sjaj na drugoj strani svijeta. “- Mary Anne Radmacher

“Putujemo – ne da izbjegnemo život, već da život ne pobjegne nama. “- Nepoznat autor

11. Rezervirajte karte čim prije možete

Djelujte! Čim donesete odluke i sakupite novac, ne gubite vrijeme, rezervirajte karte.

Katherine Hurst

Izvor: thelawofattraction

Prethodna objavaNick Vujicic: “Uvijek ćete naučiti više od loših dana nego od dobrih…”
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 05.03.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.