„Nemoj se pitati što svijetu treba. Radije pronađi ono što tebe čini živim i uroni u to. Jer ono što svijetu treba je više ljudi koji su oživjeli.“ – Howard Thurman

ŽIVOT U MENI
U svom terapijskom radu većinu vremena radim s onim što blokira tok života: s problemima, bolestima, otporima, starim pričama i strahovima o budućnosti.
Iako zvuči teško (a povremeno i jest), nikad me ne prestaje fascinirati život koji i dalje opstaje, bez obzira na sve prepreke.

Poput sjemena maslačka koji uvijek nađe pukotinu u asfaltu iz koje će izrasti, život u nama se ne predaje dok ne dođe na sunce! – Enesa Mahić

Na ovoj radionici ćemo pratiti tok naše životnosti i života kroz svaki Ritam, tok naše kreativnosti i zadovoljstva, tok koji kaže: “Živ/a sam!”

Radionica je otvorena za sve plesače i plesačice, uključujući i one koji još ne znaju da to jesu. Treba vam samo tijelo, dah, znatiželja i spremnost na pokret.

O voditeljici: Enesa Mahić – www.corenesa.comwww.facebook.com/COREnesa
Više o Ritmovima.

DATUM: subota, 12.5.2018.
VRIJEME: 15h – 18h
MJESTO: po prijavi, dobit ćete upute i mjesto održavanja plesa
KOTIZACIJA za sudjelovanje: 125kn; 100kn studenti i umirovljenici; 80kn plesači iz drugih gradova (izvan splitsko-dalmatinske županije)

Prijave se primaju do srijede, 09.05.2018.g., ili do popunjenja grupe, FB prijava se ne računa kao potvrda sudjelovanja.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

INFORMACIJE :
[email protected]  (Asja)
091 898 72 84 (Asja)

U koliko znate neka plesna stopala koja bi rado sudjelovala, slobodno ih pozovite da se (na)jave mailom 😉
DobroDošli !

Prijavite se ovdje za radionicu ŽIVOT U MENI

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here