Sound & Silence
Nedjelja 12.11. Dvorana MO Kozala 19h
Gostovati će nam još jednom Svemir Vranko i Izabela.
Trajanje cca 2 sata (ili više.)

Od zvuka i pokreta možemo krenuti u tišinu koja nam daje poklone samoosnaženja, oslobođenja od stresa i ulazak u mir i zadovoljstvo koje nam pripada, jer kao što je stari kineski mudrac rekao: “Tvoja riža skuhana je od samog početka.”

Dođite na još jednu iskustvenu radionicu sa Izabelom i Svemirom na kojoj ćemo vas provesti kroz yoga vježbe za otvaranje srčane čakre i glasa. Otkrit ćemo neke tajne overtone pjevanja (mongolskog alikvotnoa pjevanja koje se koristi u zvukoterapiji), a kroz pokret istražiti i otvoriti energetski potencijal glasa kroz tijelo. Na kraju ćemo se duboko opustiti i osloboditi sav stres uz Yoga Nidru, poznato jogijsko spavanje na kojem će vas Svemir i Izabela povesti na unutarnje putovanje uz zvuk tibetanskih zdjela, australskog didgeridoo-a i drugih instrumenata za zvukoterapiju.

Ovaj put smo u većoj dvorani s parketima, možete donesti prostirku i slično.
Preporučena donacija: 40 kuna (REZERVACIJE OVDJE)
Facebook event koji možete podjeliti je OVDJE

Dobrodošli !
Organizatori www.spirit-ri.hr
20 godina dobrih programa 😉

Prethodna objava11.11. Split – Radionica Konstelacija
Slijedeća objava10.11. Split – Opuštaonica – otpuštanje stresa i uživanje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.