Bez obzira da li mislite da imate ili nemate talenta za pjevanje, radionica oslobađanja glasa može biti pravo otkriće za vas! Oslobađanjem vlastitog glasa, oslobađamo i mnoge druge blokade u našim životima!

Za prisutvovanje radionici nije potrebno predznanje niti pjevačko iskustvo, niti je bitna starosna dob.

Dobrodošli su svi koji su ikada željeli naučiti pjevati, a nisu se usudili i nisu znali kako ili su mislili da nemaju sluha ni glasa. No svi imamo glas i samo trebamo naučiti upotrebljavati njegovu moć.

Radionica je namijenjena i onim ljudima koji u svom radu aktivno koriste svoj glas, kao što su to govornici, glumci, spikeri, učitelji, profesori, odgajatelji u vrtićima te svi oni koji žele dugoročno sačuvati i osnažiti svoj glas.

Isto tako, koristit će svima koji osjećaju blokadu u izražavanju sebe i svoje istinske biti. Pjevanje ima snažan samoiscjeljujući učinak.

I naravno namjenjena je ljudima koji se profesionalno ili poluprofesionalno bave pjevanjem.

Na radionici se rade vježbe koje su kombinacija različitih metoda učenja pjevanja. To su vježbe koje opuštaju i pripremaju tijelo za pjevanje te automatski oslobađaju tijelo od napetosti i stresa. Ovim vježbama podiže se raspoloženje, pokreće se cirkulacija tijela, smanjuje se anksioznost itd.

Radit ćemo vježbe koje produbljuju disanje, vježbe za povećanje raspona glasa, vježbe kojima dugoročno čuvamo svoj glas itd.

Kroz radionicu se pojedinac oslobađa i treme tj. straha od pjevanje pred drugima te postiže ili vraća izgubljeno samopouzdanje. Općenito se podiže energija i dobro raspoloženje.

Nakon radionice moći ćete puno lakše i duže pjevati, a moguće je i da će se povećati vaš raspon glasa.

VRIJEME: Vikend 12. i 13. svibnja 2018. Svi polaznici pohađaju sva 4 termina.

Subota 15:00-16:30 i 17:30-19:00
Nedjelja 11:00-12:30 i 13:30-15:30
MJESTO: Centar Sretan dan, Zvonimirova 20, Zagreb
CIJENA: 410 kn (za sva 4 termina)
VODITELJICA: Amela Jančić Priganica, akademski glazbenik i prof. pjevanja
PRIJAVE PREKO DONJE PRIJAVNICE
INFO:: [email protected][email protected]

098/702927, 091/5355197

DOJMOVI:
Seminar je bio preko mojih očekivanja. Vježbe koje smo radili korisne su i zabavne. Uspjela sam otpjevati solo, pa čak se i sama javiti za to što mi je inače znanstvena fantastika.
Tatjana Dakić

Vau, pa ja stvarno imam glas i znam pjevati. U trenutku kad sam pustila taj neki glas iz sebe i povezala se sa sobom, činilo mi se kao da to nisam ja, kao da glas nije moj. Pravi blagoslov je upoznati osobu poput Amele. Zato veliko hvala Sretnom danu, Fejsu ili nekom gore ko to vidi sve i postavlja na pravo mjesto!!!
Ružica Lucević

Bilo je predivno. Upoznala sam se s prekrasnim jednostavnim tehnikama vježbanja glasa i mišića tijela za koje nisam znala da postoje i da su primjenjive na ljude koji nisu pjevači. Drago mi što ću ih moći primjenjivati u svakodnevnim situacijama i na taj način se povezati s vlastitim tijelom.
Hvala Vam puno na prenjetom iskustvu i znanju.
Višnja

http://sretan-dan.hr/oslobadanje-glasa/

Prijavite se ovdje na radionicu OSLOBOĐENJE GLASA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.