INDIJA U SRCU – 4-dnevni festival joge i vedske mudrosti

Bhakti Marga centar, Split, 12. – 15. listopada 2017.

Babaji Surya Namaskar tečaj, tečaj mudri 1. stupnja, večer Indije ispunjena iznenađenjima i yagna (drevna ceremonija vatre) u Gatima kraj Omiša – to, ali i mnogo, mnogo više imat ćete prilike iskusiti i naučiti sredinom 10. mjeseca u Splitu. Swami Kanjalochana vodit će sva četiri događanja i svi sudionici imat će mogućnost izravno od njega dobiti znanje i sudjelovati u ovom jedinstvenom festivalu joge i vedske mudrosti.

Prva tri događanja održat će se u centru Bhakti Marge na Brodarici, na adresi Domovinskog rata 47.

Prvo događanje u nizu bit će Babaji Surya Namaskar tečaj 12. 10. (18:00 – 20:30 sati). Radi se o jednostavnoj vježbi joge, koja se sastoji od 6-8 ponavljanja i traje 10-15 minuta. Vježba razvija tjelesnu snagu, pozitivan tok energije i bistrinu uma. Iako se izvodi samo tijekom nekoliko minuta dnevno, ova fizička vježba joge ukorjenjuje se u tijelo i pomaže u stišavanju misli, a tijelo u vrlo kratkom roku postaje izuzetno snažno i gipko. Ovaj tečaj je besplatan.

Drugo događanje je Tečaj mudri 1. stupnja 13. 10. (18:00 – 21:00 sati). Mudre su tehnike joge koje rade s našom vlastitom energijom, dakle energijom unutar našeg tijela (fizičkog i energetskog). Na tečaju mudri 1. stupnja, koji je prikladan kako za početnike, tako i za napredne polaznike, naučit ćeš kako energiju, koja teče fizičkim i energetskim tijelom, dovesti u ravnotežu. Ti jednostavni položaji ruku vrlo su blagotvorni i za opće zdravlje. Cijena 3-satnog tečaja je 120 kuna.

Treće, najopsežnije događanje je Večer Indije 14. 10. (18:00 – 21:00 sati). Dođite i svim čulima doživite Indiju: besplatna hrana, zanimljivo predavanje, energična i egzotična tradicionalna indijska glazba i još nekoliko iznenađenja…a zabava je zagarantirana!

Četvrto događanje je yagna u Gatima (pokraj Omiša) 15. 10. (11:30 – 14:00 sati). Yagna je drevna vedska ceremonija vatre. Ona učinkovito pročišćava i uravnotežuje ljudsko tijelo i um, dok istovremeno uravnotežujuće djeluje i na okolinu u kojoj se izvodi. Donacija za yagnu iznosi 40 kuna.

Duhovni učitelj Paramahamsa Vishwananda kaže: „Ceremonije i rituali su vrlo, vrlo važni za dobrobit i evoluciju ovoga svijeta jer stvaraju vibracije koje održavaju i čuvaju energiju prirode.“

Polazak iz Splita u Omiš je u 9 sati, a za više informacija i prijave, koje su obavezne, nazovite 095 355 5747 (Biba).

Za više informacija o Bhakti Margi posjetite: www.bhaktimarga.hr.

Dobrodošli!

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 07.10.2017.
Slijedeća objavaLjudsko tijelo čuje naše riječi i doslovce izvršava nesvjesne negativne naredbe
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.