Pridružite nam se na webinaru o Rekonektivnom iscjeljivanju koji će se održati 12.5.2021. u 20.00 sati na Zoom aplikaciji.

Na webinaru ćemo prezentirati različite aspekte Rekonektivnog iscjeljivanja, govorit ćemo o tome što je iscjeljivanje, što je Osobna rekonekcija, govorit ćemo o znanstvenim istraživanjima o Rekonektivno iscjeljivanju, prezentirat ćemo i kanalizirane poruke iz knjige Solomon govori o rekonektiranju vašeg života i još puno toga. A imat će te priliku da kroz vježbe imate iskustvo kako se konektirati sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja.

Prezentatori na webinaru su praktičari Rekonektivnog iscjeljivanja i članovi Instituta za Rekonektivno iscjeljivanje: Andrija Roić, Korina Moslavac, Ljiljana Saucha, Olja Košarac, Karmen Kmetović Prkačin, Nives Krivačić, Svemir Kovač i Žana Baturan.

Webinar je besplatan i potrebno se je prijavili na ovom linku da bi mogli sudjelovati: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0lce-rqTwpH9bo3HVw8-qz0W1zjg79CzA4.

Nakon što se prijavite dobit će te email s konfirmacijom i linkom za ulazak u webinar.

Webinar će biti sniman i dobit ćete i snimku po završteku webinara. A za jednog sudionika koji će webinar pratiti uživo pripremili smo poklon iznenađenje.

Nadam se da se vidimo na webinaru. Za eventualna pitanja slobodno nas kontaktirajte na [email protected]