Od 09. do 11. lipnja 2017. održat će se 12. Ogulinski festival bajke! Zavirite u ovogodišnji program festivala i kreirajte svoju Bajku u novom ruhu!

I ove godine, tradicionalo, festival otvara dobro poznata skupina Buditelji koji svojim jedinstvenim programom bude usnule bajke.

“Prije nego što krijesnice guzice upale
Marelice obraze zarumene
Cvrčci zacvrče preko dola
Pjesma naša probuditi sve to mora
Jer inače ničeg biti neće”

poslanica Buditeljska narodima

Ogulinske festivalske scene

Kao i svake godine, pred nama su tri festivalska dana bogata sadržajem za djecu, obitelji i sve one koji bar na tren žele probuditi dijete u sebi. Ulaz na sve predstave, pripovijedanje i koncerte je besplatan. Cijene pojedinih radionica su navedene u programu uz dodatne informacije o kontaktima za najave.Ogulinske festivalske scene

Pored bogatog festivalskog programa očekuju vas i slasna iznenađenja naših ugostitelja, obiteljska biciklijada – Ciklobajka, a i ove godine će prometovati eko-turistički vlak Karlek na pravcima Zagreb-Ogulin-Zagreb i Rijeka-Ogulin-Rijeka. Pratite nas i dalje!

Karlekom na Ogulinski festival bajki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10. lipnja otputujte u Ogulin i uživajte u bajkama

Kao i svake godine, na Ogulinskom festivalu bajki očekuju vas tri festivalska dana bogata sadržajem za djecu, obitelji i sve one koji barem na tren žele probuditi dijete u sebi. Ulaz na sve predstave, pripovijedanje i koncerte je besplatan. Uz raznovrstan festivalski program, očekuju vas i slasna iznenađenja naših ugostitelja i obiteljska biciklijada – Ciklobajka.

Vozni red Zagreb – Ogulin – Zagreb

Polazak: Zagreb GK 8.12 – Karlovac 9.07 – Ogulin 10.13
Povratak: Ogulin 16.13 – Karlovac 17.27 – Zagreb GK 18.25

Vozni red Rijeka – Ogulin – Rijeka
Polazak: Rijeka 7.27 – Fužine 8.22 – Delnice 8.40 – Skrad 8.56 – Moravice 9.14 – Vrbovsko 9.23 – Ogulin 9.45
Povratak: Ogulin 15.55 ili 18.41

Cijene karata

Za relaciju Zagreb – Ogulin – Zagreb karte će se prodavati po cijeni od 50 kn za odrasle, 25 kn za djecu od 4 do 12 godina, a djeca do 4 godine putuju besplatno (najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 25 kuna).

Za relaciju Karlovac – Ogulin – Karlovac karte će se prodavati po cijeni od 40 kuna za odrasle, 20 kn za djecu od 4 do 12 godina, a djeca do 4 godine putuju besplatno (najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 20 kuna).

Za relacije Rijeka – Ogulin – Rijeka, Fužine – Ogulin – Fužine i Delnice – Ogulin – Delnice karte će se prodavati po cijeni od 50 kuna za odrasle, 25 kn za djecu od 4 do 12 godina, a djeca do 4 godine putuju besplatno (najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 25 kn).

Za relaciju Skrad – Ogulin – Skrad karte će se prodavati po cijeni od 40 kuna za odrasle, 20 kn za djecu od 4 do 12 godina, a djeca do 4 godine putuju besplatno (najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 20 kn).

Za relacije Moravice – Ogulin – Moravice i Vrbovsko – Ogulin – Vrbovsko karte će se prodavati po cijeni od 34 kn za odrasle, 17 kn za djecu od 4 do 12 godina, a djeca do 4 godine putuju besplatno (najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 17 kn).

Program s detaljima:

Prethodna objava10.06. Planetarna meditacija na Velebitu
Slijedeća objava16.-18.06. Split – Osnovni Theta Healing® tečaj u Splitu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.