Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

“Nemojte pogriješiti – prosvjetljenje je destruktivan proces. To nema nikakve veze s time da postajete bolji ili biti sretniji. Prosvjetljenje je mrvljenje neistine. Gledanje kroz fasadu pretvaranja. To je potpuno iskorjenjivanje svega što smo zamislili kao istinito.” – Adyashanti

Uvijek govori dobro o drugima…
Duhovno buđenje ili prosvjetljenje podrazumijeva budnost naše istinske prirode. To nije hodanje u parku, jer biti svjestan naše istinske prirode znači da trebamo pustiti sve lažne identifikacije i ograničavajuća uvjerenja koja imamo.

Ovaj proces na putovanju duhovnog buđenja naziva se “Tamna noć duše” ili “Duhovna smrt”. To nije smrt u smislu tjelesnosti, već smrt lažnih identifikacija koje imamo s našim egom, umom; i tijelom.

Kada započnemo proces buđenja prema našoj beskonačnoj prirodi, naš Ego se suočava s prijetnjom smrtne krize i pokušava učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi zadržao status quo. Ali kad se počnemo kretati naprijed na ovom putu buđenja i budimo našu pravu prirodu postojanja beskonačnog i vječnog bića, Ego se prepušta i uči surađivati ​​s našom dušom, piše The minds journal.

Smrt ega je vrsta obreda u kojem shvaćamo da smo beskonačna duša, a Ego je samo instrument koji koristimo. I to je trenutak našeg duhovnog preporoda, kada zakoračimo u našu Beskonačnu prirodu i stvorimo svoju stvarnost iz mjesta ljubavi i suosjećanja.

Ti nisi ovo tijelo…

Ako sada prolazite kroz mračnu noć duše, zadržite se tamo, uskoro ćete shvatiti svoju Beskonačnu prirodu i kozmičko čudo koje jeste!

“Feniks mora gorjeti da bi se pojavio.” – Janet Fitch

Sastavili smo popis od 12 znakova koji govore da prolazite kroz duhovnu smrt (i ponovno rođenje):

1) Osjećate se bespomoćno

Kada krenete na putovanje buđenja, možda ćete se osjećati vrlo usamljeno i suočit ćete se s ogromnim kognitivnim neskladom. To je zato što će se svi prijašnji sustavi vjerovanja i stanja uništiti pred vašim očima i nećete znati s kim ćete razgovarati o tim stvarima.

Ali ostanite tamo, kada se Ego počne raspadati, shvatit ćete da ste ista suština koja postoji u svemu ostalom i da ćete se osjećati više međusobno povezani s cijelim Svemirom nego što ste se ikada prije osjećali.

77

2) Osjećate se kao da ne živite punim potencijalom

Kada započnete ovaj proces, shvatit ćete da ne živite svoj život u svom najvećem potencijalu.

Nemojte se bojati tog osjećaja nezadovoljstva, to je zapravo pokretačka snaga koja će vas voditi na putu koji trebate započeti da biste postali najbolja moguća verzija sebe.

3) Osjećate da nešto nedostaje u vašem životu

Iako u životu možete imati sve što izgleda dobro: Dobru karijeru, odnos i financijsku stabilnost – i dalje se osjećate kao da u vašem životu nešto nedostaje.

To je zato što ne čujete krikove svoje duše koja očajnički pokušava privući vašu pozornost na svoju pravu prirodu. Kada shvatite svoje pravo ja, konačno ćete pronaći dio slagalice koji nedostaje.

4) Vi ste fizički, mentalno i emocionalno iscrpljeni

Proces duhovne smrti i ponovnog rođenja može biti iznimno iscrpljujući – fizički, emocionalno i mentalno. To je zato što naše tijelo prolazi kroz mnoge promjene na energetskoj razini i možemo osjetiti glavobolje, bol u tijelu i druge neugodne simptome.

Ali zadržite se tamo; to nije beskrajan proces.

Uvijek govori dobro o drugima…
5) Osjećate se kao da vas vuku u više smjerova

Prije u vašem životu, možda ste imali jasno razumijevanje o tome tko ste, koje su vaše vrijednosti i kamo idete, ali proces duhovnog buđenja okrenut će vaš život naopako i učiniti da se osjećate kao da vas vuku u različitim smjerovima.

Dok prolazite kroz proces duhovne smrti / ponovnog rađanja, osjetit ćete nove mogućnosti u vašem životu. Dobit ćete jasnoću o tome tko ste uistinu i počet ćete živjeti svoj život u skladu s tim razumijevanjem vaše prave prirode.

6) Tražite svoju svrhu

Možda ćete svoj život potpuno shvatiti do tog trenutka. Ali dok ulazite u proces duhovne smrti / ponovnog rođenja, prethodna svrha i smisao života vas neće zadovoljiti.

Krenut ćete na put kako biste pronašli svoj pravi poziv i doći ćete tamo na kraju ovog procesa transformacije!

7) Počinjete vidjeti kroz svoje nezdrave obrambene mehanizme

Kada se počnete buditi, možete prozrijeti sve igre svog Ega i vidjeti kako se zaglavljujete u svojim reaktivnim obrascima Ega. Moći ćete vidjeti kroz sve nezdrave obrambene mehanizme (ovisnički odnosi, droga, alkohol) koji vam služe da pobjegnete od boli i da ne čujete krikove svoje duše.

Što se prije suočite s bolom bez nezdravih mehanizama, prije ćete proći kroz tamnu noć duše i zakoračiti u svoju beskonačnu i vječnu prirodu.

Ti nisi ovo tijelo…

8) Osjećate kao da ne pripadate nigdje

Odjednom ćete se osjećati kao da ne pripadate nigdje i izbjegavat ćete sve društvene događaje. Želite provoditi više vremena u samoći i promišljanju kako biste stupili u kontakt sa svojim pravim ja.

Ne brinite, ovo je privremena faza. Jednom kada se uskladite sa svojom pravom prirodom, prestat ćete se osjećati tako.

9) Osjećate se iscrpljeno

Do sada ste ispunjavali rokove, postizali ciljeve, ali odjednom shvaćate da su te stvari izgubile svoj šarm. Polako i postupno započnite reorganizaciju svog života.

Oslobodite se svega onoga što vam ne odgovara i počnite graditi svoj život oko onoga što vam izgleda autentično.

10) Želite se maknuti s ”hrčkovog kotača” svog života

Osjećat ćete se kao da ste zapeli na pokretnoj traci. Svaki dan se probudite, prođete kroz mašinu za mljevenje i spavate samo da bi se sljedećeg jutra probudili s istim osjećajem nezainteresiranosti i apatije.

Svi ti znakovi su poticaj koji vam je potreban da biste reorganizirali svoj život i iskoračili s kotača za hrčke.

7511) Intenzivno osjećate sumnju u sebe i svoju vrijednost

Tijekom početnih faza duhovnog buđenja, možete se uhvatiti u tome kako sumnjate u svaki potez koji napravite. To je zato što način na koji ste ranije radili stvari neće vam sada imati nikakvog smisla i još niste pronašli hrabrosti da radite stvari na nov način koji se slaže s vašom svrhom duše.

Budite strpljivi. Proći ćete kroz ovu fazu transformacije i prevladati sva pitanja koja se tiču ​​samopouzdanja i samopoštovanja.

12) Borite se s nesanicom

Tijekom ovog procesa možda imate zabrinjavajuće misli o tome gdje se nalazite, gdje želite ići i kako ćete tamo stići. Te misli mogu se povećati noću i ometati vašu sposobnost za dobar san.

Pokušajte prakticirati meditaciju i praksu promišljanja kako biste smirili misli i poboljšali kvalitetu sna.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

46 SAL RACHELE: INTEGRACIJA DUŠE

Sal Rachele: INTEGRACIJA DUŠE

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba!

Ova knjiga počinje tako da nam pokazuje točno zašto je svijet onakav kakav jest, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promijeniti, i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvjetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše, i kako uskladiti sve naše razine postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu cjelinu.

“Najkompletnija knjiga o kanaliziranju iz viših svjetova koja razotkriva razine postojanja naše duše. Topla preporuka!” – Krešimir Mišak

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.