ARKANĐEOSKI ISCJELJUJUĆI KLJUČEVI i način njihovog korištenja
RADIONICA:  13. svibnja u 2017. u 17.00h.
Iscjeljujući Ključevi su poklon koji nam Arkanđeli šalju za ubrzanje razvoja naše duše.

Arkanđeoske Ključeve u obliku simbola, koristimo kako bi se iscjelili te na brz i lagan način povečali količinu Svjetla u svom sistemu.

Za razliku od mnogih Reiki tehnika koje se koriste simbolima, ova tehnika ne zahtjeva našu pažnju niti posebno stanje svijesti za vrijeme trajanja procesa. Kada radimo na sebi i na drugima, dovoljno je ucrtati simbol bez ikakvog dodatnog angažmana i on će odraditi svoj zadatak.

Svaki Arkanđeo ima posebnu energiju pa tako postoje i Ključevi nazvani po njihovim imenima. Osim toga postoje Ključevi za: iscjeljenje, manifestiranje obilja i radosti, prosperitet, opraštanje, ohrabrenje, snagu, privlačenje Svjetla, zaštitu od napada, blagoslov, vjeru, prihvaćanje, strpljenje, mir, ljubav, otkrivanje životnog smisla i još puno toga.
Na ovoj jednosatnoj radionici ćemo usvojiti sedam Arkanđeoskih Ključeva. Učiti ćemo kako se oni crtaju, koje su im glavne karakteristike i način na koji se sa njima radi.

Uživo ćemo isprobati energije Ključeva na djelu!

Pridružite nam se i savladajte ovu efikasnu i jednostavnu tehniku sa kojom možete pomoći sebi i drugima te na taj način povisiti frekvenciju Majčice Zemlje!

Cijena radionice je 100 kn.
Svaki polaznik dobiva nacrte Akanđeoskih simbola.
Mjesto održavanja: Kustošija, Zagreb.

Znanje Ključeva se može dobiti i e poštom.

Voditeljica je:
Ivana Novačić-akademska glazbenica, dipl zvukoterapeut i Majstor/Učitelj Reiki sistema.
Molim za ranije najave na mail:
[email protected]
Ili 091 9713156
www.reikisistemi.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.05.2017.
Slijedeća objavaNekad treba djelovati korak po korak, a ne samo maštati o budućnosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here